[PŘEHLED TRHU] Kryptoměny v zelené zóně – Bitcoin za 8500 $ – Dash dnes + 25 %

Share This Post

KONEČNĚ tu máme další pořádný pohyb. Den po otevření options kontraktů na BTC futures burzy CME jsme se dočkali celkem slušného růstu. Tedy… ne že by mezi tím byl nějaký vztah, ale člověk nikdy neví. Bitcoin po týdenní konsolidaci vytvořil nové high a za posledních 24 hodin vykazuje zisk 5 %. Ethereum je na tom podobně a další altcoiny ho následovaly.

Bitcoin Cash má za dnešek téměř 7 %, ale ani to mu nestačí na 25% růst jeho forku BSV. Z Bitcoin SV se tak stal jednoznačně nejziskovější midcap coin roku 2020. Jsme však pouze na začátku a hodně se ještě může změnit. Tak jako tak, BSV si svou aktivitou vysloužil první graf v tomto přehledu trhu. Gratuluji!

1W BSV/USD - Bitfinex
1W BSV/USD – Bitfinex

Momentálně mě nejvíce zajímá, zda tato kryptoměna nakonec prorazí 260 $ a dostane se na nové ATH. Craig Wright je očividně rozhodnutý vypumpovat svůj shitcoin do nebes, trochu mi však uniká logika tohoto kroku. Možná má za lubem nějaké velké odhalení fejkových důkazů o tom, že je Satoshi Nakamoto.

Nejnovější články o Craigu Wrightovi naleznete zde.

Bitcoin na novém high

Tím mám samozřejmě na mysli letošní high. Bitcoin po menší konsolidaci pokračuje v růstu a splňuje tak očekávání mainstreamu. To je docela zajímavé, protože většinou se chová nelogicky. Tlak býků je nyní očividně příliš velký na nějaké šaškování a manipulace.

1h BTC/USD - Bitstamp
1h BTC/USD – Bitstamp

Pokud máte zájem o můj názor, tak ani tento pohyb nepovažuji za potvrzení uptrendu. Myslím si, že na podobné prohlášení je ještě příliš brzy. Pokud však budete opatrně přikupovat, podle mě neproděláte, protože downtrend z minulého roku očividně slábne a už nebude trvat dlouho. Na 5000 $ se rozhodne nepodíváme.

Pokud chcete vědět více, určitě doporučuji přijít na dnešní LIVE Trading 2.0. Po menší přestávce obnovujeme naše streamy na BitLinku!

LIVE Trading 2.0 – Bitcoin vytváří nové high – Máme tu potvrzený uptrend?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru, abyste ho nezmeškali.

Altcoiny dnes pomalejší než Bitcoin

Většina alternativních kryptoměn dnes roste, ale podle kmcapu jdou nahoru pomaleji než Bitcoin. Ethereum zápasí s hladinou 150 $ (+4,5 %), XRP se vrátilo na 22 centů (+3,5 %), Litecoin konečně překonal 50 $ a aktuálně se obchoduje za 54 $ (+7 %), EOS zaznamenal 4, 6% růst a mě nejvíce zaujal anonymní Dash s +25 %.

O anonymních coinech jsem už v jednom přehledu trhu psal. V tomto roce rostou podezřele rychle. Ať už jde o Monero, Dash nebo i mnohými zatracovaný Zcash, který se vzbudil po dlouhém, dlouhém spánku. Nejnovější analýzu Zcashu naleznete zde.

Závěr

Na trhu s kryptoměnami je nyní dobrá nálada. Konečně vidíme světlo na konci medvědího tunelu a možná i ten halving nakonec bude fajn. No, uvidíme. Ještě je brzy na to křičet hurá. Nenechme se omámit emocemi a bude to v pohodě.

Co číst dál?

EOS prošel důležitou aktualizací. O co jde, to se dozvíte v našem článku:

Velký update pro EOS! Block.One představuje EOS 2.0 – vše, co potřebujete vědět

Related Posts

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...

Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením...