[PŘEHLED TRHU] Bitcoin stoupá dále (7500 $) – Altcoiny za ním nestačí

Share This Post

Bitcoin tento týden po pondělním flash crashi pokračuje v korekci negativního pohybu z minulého týdne. Nejprve prorazil rezistenci na hladině 7400 $ a aktuálně se již traduje za 7750 $. Býci pomalu posouvají cenu nahoru a dá se říci, že tento pohyb je více méně organický.

Je však otázkou, zda tento růst Bitcoinu už konečně dosáhne kritického momenta a trend se otočí, nebo stále hledáme dno. Momentálně je předčasné se vyjadřovat, ale můj instinkt mi říká, že ještě půjdeme dolů.

Přehled trhu jsem nepsal už delší dobu, protože si myslím, že Bitcoin (a altcoiny) dostatečně pokrýváme videy a streamy na našem YouTube kanále BitLink, případně psanými analýzami. Co jsou zdarma, nebo ve VIP sekci Trading11.

Podívejte se na čtvrteční díl naší LIVE Trading 2.0 show

Ale pokud je tu někdo, kdo chce slyšet čistě můj osobní názor, který byste asi neměli brát zcela vážně, protože nejsem trader, tak s kryptoměnami to momentálně vypadá takto:

Bitcoin

1h BTC/USD - Bitstamp
1h BTC/USD – Bitstamp

Ano, Bitcoin vypadá dobře. Tento týden se nám vytvořil pěkný uptrend a i bez zbytečných čar si můžete všimnout, že Bitcoin se nachází v rostoucím kanálu. Ale moc bych se netěšil. Toto je pouze 1h graf a vás asi spíše zajímá daily.

1D BTC/USD - Bitstamp
1D BTC/USD – Bitstamp

No… a tady to už vypadá hůř. Trend je zcela jasný a žádnou otočku zde nevidím. Takže přestaňme zpívat o okamžitém růstu a podívejme se na věc realisticky. Možná po zimě bude Bitcoin připraven na další růstový cyklus. Do té doby budeme klesat. Můžeme jen doufat, že trh zůstane nadále takto zajímavý a nesklouzneme do měsíců nudy a minimální volatility.

A zatím se zdá, že Bitcoin je dostatečně bouřlivý asset a dokáže překvapit i velké hráče či instituce, které jsou od vytvoření CME Futures zásadně bearish. Takže já osobně věřím v otočku, částečně způsobenou i halvingem, ale asi až na jaře 2020. A s trochou štěstí nám pak uptrend vydrží až do konce roku. To je podle mě realistický scénář.

Altcoiny

Dominance Bitcoinu stoupá, takže držet nějaké diverzifikované portfolio je hovadina. Pokud chcete vydělat, kašlete na shitcoiny a dejte prachy do Etherea a možná TRONU. BNB je také dobrá volba a i Čína může být silná, takže EOS. Vyhněte se forkům Bitcoinu. Ty rostou rychleji pouze v tom největším hypu a ten jen tak nepřijde.

Stellar, XRP, ADA, XMR, Tezos, BAT a množství dalších altů s reálnými produkty nebo komunitami ještě může překvapit, ale vystavujete se riziku. Zvažte tedy, že peníze v nich raději přesunete do BTC.

A to je všechno. Přeji vám příjemný víkend, a pokud chcete slyšet i názory skutečných odborníků, přihlaste se k odběru našeho YouTube kanálu (mrkněte na video na začátku článku) a využijte naše BLACK FRIDAY SLEVY!!!

Přesně tak. Do konce tohoto víkendu můžete využít největší slevy na členství a kurzy naší historie. A neděláme to proto, že potřebujeme prachy. Věříme, že máme opravdu dobré produkty a umíme vás naučit ziskově obchodovat. Ať už si pomůžete našimi analýzami, na které je SLEVA 66 %, nebo společná členství, které nabízíme s Jakubem Kralovanským, se slevou 40 %, případně kurz Trader 2.0, který tyto dva dny nabízíme o 50 % levnější, pokud si dáte tu námahu, investované peníze se vám velmi rychle vrátí.

Takže pojďte na naši stránku plnou slev

Related Posts

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...

Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením...