Technická analýza: 19. 08. – Shrnutí situace na Bitcoinu, bullish scénáře – kde chtějí obchodovat velcí hráči?

0
(0)
Jan Kopil
Jan Kopil
"Price is what you pay. Value is what you get," Warren Buffett

Dnes se podíváme na pár důvodů pro bullish a silné vzorce na BTC. Probíhal také úspešný velký boj o 9200 USD support. Čína odstranila přes 200 000 BTC, ale Bitcoin se už pohnul k 11 000 USD.

Z poslední predikce, kterou si můžete celou přečíst zde:16.08. 19 Technická analýza BTC/USD: Bitcoin pod 10 000 USD. Čína odstranila přes 200 000 BTC!

“Podle této teorie TA by se měl BTC odrážet na support line 9 200 – 9 400 USD, který jsme zaznamenali včera. Je otázkou, zda na 1D grafu nepůjdeme ještě k 9 200 USD i tělem, ne jen knotem, z pohledu 4-5 dní bychom se za předpokladu udržení trianglu měli odrazit směrem k 10 500 a následně bojovat o resistance line trianglu na 11 700 USD.”

Jak v té době vypadal graf + predikce k 10 500+ USD.

Momentální pohled na graf (19.08.2019)

Momentálně se Bitcoin nachází na hodnotě 10 600 USD. Netřeba nad tím velmi spekulovat, podle resistance nás čeká 11 400 – 11600 USD, kam zřejmě BTC zamíří (70% pravděpodobnost). Jak jsem již naznačil v předchozí TA, kde jsme byli na hodnotě 9400 USD s TA predikcií na 10 500.

Momentálně je support na 10 500 USD a jeho prolomení by vyvolalo paniku. No znovu nečekám prolomení support line tringlu. Přinejhorším max. k 9200 USD. Hodnoty, jaké zmiňují různí “TA nadšenci” k 5000 – 8000 USD, mi stále přijdou nereálné a nemyslitelné, alespoň z pohledu nynější situace na trhu. Není důvod na velkou paniku a propad trhu k 8000 USD. Není z čeho vycházet, alespoň z pohledu TA.

Hodně štěstí při obchodování přeje Ján Kopil

POZOR: Žádné údaje v článku nejsou investiční radou. Před jakýmkoliv investováním proveďte vlastní research a analýzu, vždy obchodujete jen na své vlastní riziko. Tým kryptomagazin.cz důrazně doporučuje individuální zvážení rizik.

Co číst dále?

V Paralelní Polis se probírala Libra od Facebooku – skvělý platební systém nebo hrozba?

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
3 Komentáře
nejstarší
Nejnovější S nejvíce hlasy
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
Kokršpaněl

Tradeing není o žádných nadšencích ale o boji kdo je lepší stratég protože ti tvojí nadšenci jsou tvoji soupeři ty jsi ten který jim bude prodávat či od nich nakupovat Bitcoiny a jeden z vás musí prodělat ty doufáš že prodělá tvůj soupeř a tvůj soupeř doufá že proděláš ty , takhle funguje trading žádné kamarádství ale boj a nepřejícnost protože jen takhle máš šanci vyhrát na soupeřem aby tvůj nákup koupil v pravou chvíli a prodělal,proto mě vždy fascinuje jak si každý trader hraje na kamaráda co ti přeje úspěch , přitom to je naopak protože kdyby každý byl úspěšný tak nikdy nevydělá .Vydělají jen ti nejlepší a lámy odcházejí z holou prdelí jako poražení , trading je něco jako online poker každý ti přeje úspěch ale ve skutečnosti doufá že tě sejme v jeho obchodní pozici .

Hoven

Ano presne tak… Trading je sazeni proti ostatnim,vyhoda pro ty zkusenejsi tradery je ze v kryptu je obrovske mnozstvi noobu,kteri jen gambli,vubec nemaji tuseni jak to funguje.Pro tyhle zraloky je krypto easy market,to rikal i treba Peter Brandt,ze krypto je pro nej nejsnadnejsi trh.
Proste ty chytrejsi a vychcanejsi vydelavaji na tech blbych a zrovna tady v kryptu to plati na 200%.

Hoven

Ale vzdycky je moznost volby – neucastnit se.

spot_img