Peter Brandt o Bitcoinu: Býčí trend bude pokračovat

0
(0)
V
V
Pod touhle maskou je toho Víc než jen maso, pod touhle maskou se skrýVá idea. Je mi ctí, že tě poznáVám a můžeš mi říkat...V.

Známý kryptoanalytik Peter L. Brandt ve svém nedávném tweetu uvedl, že bull trend na kryptoměně Bitcoin (BTC) nebyl porušen a jeho růst bude pokračovat.

Bullish trend

Na svém twitterovém účtu, který sleduje 300 000 uživatelů, Peter Brandt 14.8. 2019 uvedl, že na základě jeho analýzy klouzavého průměru (MA) by muselo dojít k propadu ceny Bitcoinu pod hranici 8 999 USD, aby došlo k obratu trendu a potvrdil se medvědí zvrat.

Brandt uvádí, že se BTC nachází ve čtvrté parabolické fázi, která sahá až do roku 2010 a směřuje k cíli 100 000 USD. Na grafu jsou zelenými šipkami označena místa testování MA během posledního uptrendu. V současném trendu musí k otestování teprve dojít.

graf, svíčka, twitter

K celé věci Peter Brandt uvádí:

„Žádný jiný trh během mého 45 letého obchodování neprošel parabolicky na log grafu tímto způsobem. Bitcoinový trh je jako žádný jiný.“

Peter L. Brandt

Do obchodu s komoditami vstoupil Peter Brandt roku 1976 u ContiCommodity Services. Mezi roky 1976 – 1979  se Peter věnoval velkým institucionálním účtům pro společnost Conti. Mezi klienty patřily např. společnosti Campbell Soup Company, Oro Wheat, Godiva Chocolate, Homestake Mining a další.

V roce 1980 pak Peter založil společnost Factor Trading, kde se primárně jako generální ředitel zabýval obchodováním vlastního kapitálu. Společnost se rovněž zabývala průzkumem trhu a řídila obchodní aktivity několika velkých institucionálních klientů. Jedním z klientů byl v té době jeden z největších obchodních domů na světě – Commodities Corporation.

V roce 1990 vydal  Peter svou první knihu pod názvem „Trading Commodity Futures with Classical Chart Patterns“, která je mnoha obchodníky považována za klasiku. V roce 2011 byla vydána druhá Peterova kniha – „Diary of a Professional Commodity Trader“.

Závěr

Zatím to vypadá, že se analytik Peter L. Brandt, který počátkem roku 2018 přesně odhadl začátek downtrendu, nemýlí. Bitcoin si prozatím udržuje od určené hranice 8 999 USD bezpečný odstup a má tak volnou cestu k dosažení stanoveného cíle 100 000 USD / 1 BTC.

Co číst dále?

Jižní Korea zavádí oblasti „bez regulací“ pro kryptofirmy

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img