Bitcoin překonává milion aktivních adres za jeden den

0
(0)

Bitcoin (BTC) překonal 14. června milion aktivních adres, sdělila webová stránka na statistiky – CoinMetrics. Kevin Rooke na Twittteru upozornil na počet denních aktivních adres 15. června, což vedlo ke smíšeným reakcím komunity.

Na Twitteru se objevil například post, že „používat kryptoměny a obchodovat s nimi jsou dvě různé věci.“

Jiný uživatel přisuzoval aktuální počet transakcí mixérům (smíchá vaše Bitcoiny s Bitcoiny jiných uživatelů. Za tuto službu zaplatíte drobný poplatek), i když zvýšení počtu mixů bylo důvodem rostoucího počtu aktivních adres, stále to znamená, že Bitcoin používá více lidí. Některé tweety uvádějí, že Bitcoin připravuje pouze živnou půdu pro blížící se kryptoměnu Facebooku (Libra). Jeden uživatel řekl:

“Právě zahříváme křeslo pro Libru.”

Jak kdysi Cointelegraph oznámil, JPMorgan Chase si myslí, že odvětví kryptoměn se od roku 2017 značně změnilo, a to s ohledem na nárůst institucionálních zájmů a vysoký objem transakcí na BTC.

Minulý týden na officiálním Twitteru Coinbase Custody se objevila informace, že tato služba zaměřená na kryptoměny spravuje majetek 1,3 miliardy AUC (Australský dolar) a chce ve velmi krátké době dosáhnout milníku 2 miliard AUC.

Závěr

Bitcoin dosáhl milionu aktivních adres za jediný den! Používání kryptoměn a obchodování s nimi jsou ale rozdílné věci. Co to bude znamenat pro Bitcoin? Brzy uvidíme, zda se jedná o přirozený vývoj, nebo jen nějakou spekulaci.

Co číst dál?

Bitcoin jako nástroj pro snížení dopadu ekonomické krize

 

Zdroj: cointelegraph.com

Klikni na hvězdičky pro hodnocení!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasujících 0

Buď první kdo článek ohodnotí

Přihlásit k odběru
Upozornit na
guest
0 Komentáře
Zpětná vazba na text v článku
Zobrazit všechny komentáře
spot_img