19.04.19 Technická analýza BTC/USD – Já fakt nemám co komentovat.. Od IX..

Share This Post

Dávám si na čas s analýzami, abych měl o čem mluvit a přitom se neděje co by stálo za řeč. I když..?? Něco se přesto pozitivního odehrálo. I přes nepřehlednou situaci díky vlně jménem BCH SV a prvotní pokles ceny Bitcoinu pravděpodobně v reakci na tuto událost byl trhem zamítnut..

Situace na grafu 1H Bitstamp

Hodinový graf Bitstamp..

Dnes se budeme zabývat vyloženě lokální situací. Prozatím vidíme selhání pod lokální rezistencí při hodnotě 5314 $. Dobrou známkou je, že kurz se nedostal pod support, který je definován hodnotou CLOSE svíce, která potvrdila, že support hodnoty 5000 $ neselhal.. (Toto byla událost, která mi udělala radost – z komentářů předchozí analýzy pro Martina..:)) 

Vidíme tedy retest a odraz od hladiny 5000 $, návrat nad EMA a SMA200 a zároveň 6H hodnoty supportu 5123 $ – potvrzení růstové tendence a zamítnutí DOWN..

Závěrem

Celkově se jedná a postupnou konsolidaci lokálního HIGH jejímž ukončením by měl být průraz nad hlavní rezistenci, tedy hodnotu 5380 $. Pokud k tomuto průrazu dojde, lze předpokládat, že trh skutečně zaútočí až na hladinu 6000 $ s mezi zastávkou někde okolo 5700 $..

Pokud se tedy bude trh chovat standardně, máme se nač těšit. Samozřejmě stále platí varování z předchozích analýz, který se týká průrazu pod hlavní současné support pásmo 4869 – 5000 $ a především spolu s průrazem support trendline růstové tendence (zelená up TL..).

Tak to je pro dnešek asi tak vše.. 🙂

 


Prodlužte si svoje členství o šest měsíců úplně ZDARMA! Jak na to? Návod najdete v tomto článku:


Jak použít tuto analýzu?

Trading11 není stránka, na které vám řekneme kdy nakoupit a kdy prodat. Naším cílem je dát vám dostatek informací, abyste byli schopni udělat správné rozhodnutí. Jestli chcete vědět, jak používat analýzy na naší stránce, přečtěte si tento článek.

Jestli se chcete naučit lépe obchodovat, zkuste naší Školu (ZDARMA).

Pokud nerozumíte našemu krypto-trading-slangu, určitě vám pomůže náš slovník.


Tato analýza je pouze orientační a neslouží jako doporučení k nákupu či prodeji.. Situace na trhu se kdykoliv může změnit. Spekulativní obchody na krypto trzích jsou velmi rizikové !!

Pokud máte zájem o přístup k mým LIVE analýzám, zúčastnit se tvorby takové analýzy, zjistit, co je v trhu podstatné a co není, pokud máte problém s disciplínou nebo přímo s gamblingem, nabízím Vám možnost zapojení se do mého projektu IXtrading Akademie. Netradiční metoda výuky a aplikace institucionální strategie a uvažování. Nejedná se o signální skupinu. Učím Vás být samostatný a na signály reagovat.


Disclaimer: Tento článek patří firmě Medial Base s.r.o. a je chráněný copyrightem. Jakékoliv zneužití (např. kopírování) je trestné! Uveřejněné informace jsou autorským dílem a bez souhlasu autora není další šíření tohoto materiálu povoleno.

 

Related Posts

Bitcoinové velryby odmítají prodávat, zatímco cena BTC se zbavuje „euforie“

Bitcoinu 16. dubna hrozila nová místní minima, protože investoři...

Šest miliard dolarů v BTC přesunula pátá nejbohatší bitcoinová velryba

Pátá největší BTC holdingová adresa – také nazývaná „37X“...

Cena bitcoinu se vrátila na 70 000 dolarů

Bitcoin získat zpět hranici 70 000 USD, když se...

Polygon zkEVM nefungoval kvůli problémům s blockchain sekvencerem

Polygon, řešení pro škálování vrstvy 2 Ethereum, oznámil, že...

MicroStrategy prodává dalších 604 milionů dolarů bankovek na nákup 9 000 bitcoinů

MicroStrategy, jeden z největších veřejných držitelů bitcoinů, dokončil další nabídku...

Binance nabízí odměnu 5 milionů dolarů

Kryptovelryba koupila 314 milionů tokenů BOME ještě před uvedením...