Služby Home Creditu a České pojišťovny zmizí z poboček pošt

Česká pošta přestane od ledna poskytovat služby pro Českou pojišťovnu a Home Credit. Finanční produkty bude nabízet pouze pod značkou Poštovní spořitelny. Během ledna 2018 se změní i vnější značení pošt, cedule České pojišťovny budou sundány a nahrazeny novým značením Poštovní spořitelny.

Tento článek je více než rok starý.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Česká pošta, pošťák, poštovní přepážka

Česká pošta, pošťák, poštovní přepážka | Foto: Filip Jandourek | Zdroj: Český rozhlas

V současnosti si mohou zákazníci na vybraných poštách sjednat úvěr od Home Creditu a kompletní nabídku pojištění od České pojišťovny, včetně povinného ručení, pojištění domácnosti nebo penzijního pojištění.

Pošta letos uzavřela smlouvu o poskytování finančních služeb na pobočkách po dobu dalších deseti let se skupinou ČSOB, kam patří i Poštovní spořitelna. „Veškerá produktová nabídka bude probíhat pod značkou Poštovní spořitelny. Pro pracovníky pošt i pro klienty dojde k zjednodušení a zpřehlednění nabídky v poskytovaných finančních službách,“ uvedl Ivo Vysoudil z tiskového oddělení pošty.

Nové přepážky

Od ledna pošta zprovozní 13 nových přepážek Poštovní spořitelny a do konce února otevře další přepážky na sedmi poštách. Ty umožní sjednávat všechny základní finanční produkty na jednom místě. V roce 2019 bude vybudováno dalších 50 specializovaných přepážek a jejich celkový počet tak dosáhne 360.

Pošta zároveň vypsala soutěž na nového provozovatele systému akceptace platebních karet. Smlouva s ČSOB o provozu systému pro akceptaci karet je uzavřená do letošního roku. Nyní je platba kartami možná na zhruba 700 největších poštách z celkem 3200 poboček.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme