Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Talentovanou zpěvačku (†32) našli mrtvou v hotelu: Úřady se na ni vykašlaly

Autor: csk - 
10. prosince 2017
15:00

Byla mladá, krásná a talentovaná. Smrt britské zpěvačky Danielly Obeng (†32) šokovala přátele a fanoušky. Umělkyni a matku malého syna našli mrtvou v Kataru, kam se přestěhovala kvůli tíživé finanční situaci.

 

Zpěvačka Daniella Obeng (32), vystupující pod pseudonymem Devi Ka, byla v katarském hotelu nalezena mrtvá po šesti dnech svého pobytu v zemi. Do Kataru se z rodného Spojeného království přestěhovala kvůli své tíživé finanční situaci. Trpěla mozkovým nádorem a epilepsií vyvolávající záchvaty, které ji znemožňovaly nalézt dobře ohodnocené zaměstnání.

Zdrcení přátelé z její smrti obviňují postup britských úřadů. I přes zdravotní problémy, kterými mladá žena trpěla, jí úředníci odmítli vyplácet invalidní důchod a prohlásili ji za práceschopnou. Kamarád zpěvačky vyjádřil rozhořčení jejích blízkých přes sociální sítě: „Věříme, že kdyby dostala potřebnou finanční pomoc, mohla tu s námi dnes být.“ Po odebrání invalidního důchodu přežívala umělkyně a matka malého syna s dvaceti librami týdně.

Zpěvaččin přítel Stefan Paunefcu tragédii okomentoval následovně: „Byla velmi talentovaná a pracovitá, jejím cílem bylo sdělit světu svou hudbou pozitivní myšlenky. Když odjela do Kataru, byla v nejlepším zdravotním stavu za několik let a posledních šest měsíců nedostala ani jeden záchvat.“ Po její smrti vyjadřují přátelé a fanoušci na sociálních sítích podporu a obdiv jejímu odhodlání postavit se nepřízni osudu a statečnému boji s těžkou nemocí.

VIDEO: Podívejte se na videoklip Danielly Obeng k její písní TORIES

Video  TORIES, píseň zpěvačky Devi Ka  - youtube.com/DeviKa
Video se připravuje ...

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi