Ministerstvo vnitra získalo Křišťálovou lupu 2017 za registr smluv

10.12.2017 12:20

Projekt informačního systému registr smluv, který realizovalo Ministerstvo vnitra pro publikaci smluv veřejných institucí ve formátu otevřených dat, získal 1. místo v anketě Křišťálová lupa 2017 v kategorii Veřejně prospěšná služba – cena České televize.

Ministerstvo vnitra získalo Křišťálovou lupu 2017 za registr smluv
Foto: mvcr.cz
Popisek: Ministerstvo vnitra ČR

Odborná porota složená z osobností podnikatelského, mediálního a internetového světa vybrala projekt Ministerstva vnitra z deseti nominovaných projektů. Cenu v průběhu slavnostního vyhlášení v Divadle Archa přebíral Roman Vrba, ředitel odboru eGovernmnet, který byl i autorem projektu. "Ocenění první cenou mě velmi potěšilo a je pro nás významným impulsem do další práce, protože je to potvrzení toho, že směr, který jsme v rozvoji eGovernmnetu zvolili, je správný a oceňuje jej i veřejnost," uvedl Roman Vrba.

Anketa Křišťálová Lupa 2017 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2017. Dvanáctý ročník internetové ankety pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Co  je registr smluv?

Všechny státní a veřejnoprávní instituce, územně samosprávné celky, státní podniky, právnické osoby, v nichž má většinovou majetkovou účast stát nebo územní samosprávný celek, a další instituce definované zákonem  o zvláštních podmínkách účinnosti některých smluv, uveřejňování těchto smluv a o registru smluv mají od 1. července 2016 povinnost zveřejňovat nově uzavírané smlouvy s plněním nad 50 tis. Kč bez DPH v registru smluv. Smlouvy musí být publikovány v otevřeném a strojově čitelném formátu včetně metadat. Registr smluv je dostupný na adrese www.smlouvy.gov.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…