Rychtář chce zkrátka na pozemku vily v Říčanech bydlet a zřejmě nic neplatit. A to i přesto, že se snaží stále docílit insolvence – v naději, že tak dosáhne zrušení elektronické dražby na jeho podíl ve vile, o který přišel v říjnu kvůli dluhům – 345 802 Kč.

„Byla jsem dojednat si splátkový kalendář. Nedoplatek za plyn, a to velký! Ještě musím zjistit, co mě bude stát elektřina,“ postěžovala si Nová na sociální síti s tím, že Josef ( i jeho syn Jan (31)), kterému soud nařídil vystěhování, vůbec nešetří.

Stejně to je prý i s elektřinou. „Prý nemají, tak ať si domluvím splátky. Co můžu soudně vymáhat? Je to na dlouhé lokte. Musím to zaplatit, protože smluvní vztah mají se mnou. Já jsem dlužník,“ dodala Darina hořce. „Na termín splatnosti od dodavatele energií reagoval Rychtář s tím, že je pro něj nepřijatelný z důvodu, kdy poměrnou částkou nedisponuje. Doporučil jí, aby si vzala splátkový kalendář, který si opravdu musela vzít, protože smluvní vztah s dodavatelem energií je uzavřen s ní,“ prozradil Aha! rodinný přítel. Prý jde o částku přes 30 tisíc korun.

VIDEO: Josef Rychtář u soudu.

Video
Video se připravuje ...

Josef Rychtář u soudu s exmanželkou Darinou aktu.cz

Fotogalerie
30 fotografií