ČPP zabodovala ve dvou kategoriích soutěže Nejlepší pojišťovna

02.11.2017 14:41

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group (ČPP) letos opět uspěla v projektu „Nejlepší pojišťovna“ vyhlašovaném deníkem Hospodářské noviny. Obhájila třetí místo v kategorii „Nejlepší neživotní pojišťovna“ a získala navíc třetí místo v kategorii „Klientsky nepřívětivější neživotní pojišťovna“.

ČPP zabodovala ve dvou kategoriích soutěže Nejlepší pojišťovna
Foto: red
Popisek: Česká podnikatelská pojišťovna, a.s.

„Velice si vážíme toho, že v hlavní kategorii Nejlepší neživotní pojišťovna jsme opět mezi třemi nejúspěšnějšími a těší nás, že patříme mezi tři nejlepší také v kategorii Klientsky nepřívětivější neživotní pojišťovna,“ oceňuje výsledky soutěže generální ředitel ČPP Jaroslav Besperát. „Anketa patří na finančním trhu k nejobjektivnějším, komplexně hodnotí produkty a služby pojišťoven na základě detailní analýzy dat. Za obhájením našeho loňského úspěchu a ziskem další ceny stojí především kvalitní spolupráce všech zaměstnanců a špičková péče o  naše klienty,“ doplnil Besperát.

V devátém ročníku projektu „Nejlepší pojišťovna“ bylo hodnoceno 14 neživotních pojišťoven. Analytici je porovnávali z hlediska produktové nabídky a služeb, dostupnosti, komunikace a celkového přístupu ke klientovi a zaměřili se i na jejich hospodářské výsledky, které vypovídají o finanční stabilitě přihlášených společností. „Soutěž prověřuje finanční instituce po všech stránkách, výsledky projektu tedy mohou být pro zákazníky spolehlivým vodítkem při výběru vhodné pojišťovny,“ zdůraznil Besperát.

ČPP patří do desítky největších pojišťoven na českém trhu. S více než 1,2 milionem smluv patří mezi tři největší hráče na trhu s povinným ručením. V roce 2016 vykázala v neživotním pojištění celkový nárůst o 7,5 % na hodnotu 6,3 mld. Kč. Podle údajů České asociace pojišťoven je také ČPP čtvrtou největší neživotní pojišťovnou. V životním pojištění dokázala v důležitém segmentu běžně placeného pojistného růst v roce 2016 o 15,7 %, což byl dvakrát po sobě nejlepší výsledek z top desítky pojišťoven na trhu.

Slavnostní vyhlášení výsledků projektu Nejlepší banka 2017 a Nejlepší pojišťovna 2017, vyhlašovaném deníkem Hospodářské noviny, proběhlo včera v prostorách České národní banky. Zpracovatelem výzkumu je agentura Datank. Projekt je realizován pod záštitou viceguvernéra České Národní banky pana Vladimíra Tomšíka.

Česká podnikatelská pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group je univerzální pojišťovnou, která nabízí svým klientům moderní produkty a komplexní pojistná řešení v oblasti životního i neživotního pojištění. Česká podnikatelská pojišťovna je třetím největším poskytovatelem povinného ručení na pojistném trhu v České republice. Společnost působí prostřednictvím 6 regionálních ředitelství, 97 poboček a 220 kanceláří na celém území ČR. Kompletní nabídka produktů je k dispozici na internetových stránkách www.cpp.cz. Telefonickým dotazům je vyhrazena klientská linka 957 444 555.

ČPP je součástí pojišťovací skupiny Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) je předním specialistou na pojištění v Rakousku a ve střední a východní Evropě. Kolem 50 společností v 25 zemích tvoří koncern s dlouhou tradicí, silnými značkami a velkou blízkostí klientům. VIG staví na základech 190 let zkušeností v oblasti pojišťovnictví. S přibližně 25 000 pracovnicemi a pracovníky je koncern Vienna Insurance Group jasným lídrem na svých klíčových trzích. Toto skvělé postavení dovoluje naplno čerpat z dlouhodobého potenciálu růstu regionu se 180 miliony obyvatel. Na burze kótovaná Vienna Insurance Group je podnikem s nejvyšším ratingem v rámci hlavního indexu Vídeňské burzy ATX; akcie jsou kótovány i na Burze cenných papírů Praha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…