Maspex vstupuje se značkou Relax do nové kategorie

čtvrtek, 2. listopadu 2017, 08:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Nápojářská společnost Maspex začala s výrobou džemů.

Džemy značky Relax ve čtyřech variantách, foto: Maspex

Džemy značky Relax ve čtyřech variantách, foto: Maspex

Distributor nealkoholických nápojů, společnost Maspex, vstupuje se značkou Relax do nové kategorie džemů. Od letošního podzimu jsou její džemy dostupné ve čtyřech variantách – jahoda, broskev, višeň a černý rybíz – v běžné obchodní síti.

„Chceme být našim zákazníkům ještě blíž, Češi mají totiž džemy ve velké oblibě, a proto jsme se rozhodli doplnit náš sortiment o kvalitní novinku Relax 100 % z ovoce. Věříme, že si díky své chuti a složení najdou své místo v nákupních košících jak u našich stávajících zákazníků, tak u zákazníků nových. Relax 100 % z ovoce je doslazován jablečnou šťávou nikoli přidaným cukrem, což ještě více umocňuje prožitek z chutě ovoce,“ říká Jana Lindišová, brand manažerka značky Relax. 

Džemy jsou prodávány v gramáži 220 g za cenu 59,90 Kč. Při jejich přípravě je využíván přírodní pektin, který je přirozenou součástí každého ovoce. Neobsahují tak žádná umělá dochucovadla, barviva ani konzervační látky.

Do portfolia společnosti Maspex dále patří značky Kubík, Tiger, Original River a Figo. Společnost je součástí mezinárodní skupiny Maspex Group, jež své výrobky vyváží do 50 zemí světa v Evropě, Severní Americe, na Dálný a Blízký Východ. Její obrat byl v roce 2015 23,8 mld korun.

-stk-