Divizi Search v Mall Group řídí Roman Dušek

úterý, 31. října 2017, 13:00 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Mall Group vytváří novou divizi Search, povede ji Roman Dušek.

Roman Dušek, foto: Mall Group

Roman Dušek, foto: Mall Group

Do čela týmu nové divize Search v Mall Group nastupuje Roman Dušek. Na starost bude mít sestavení a řízení týmu zodpovědného za vyhledávání s důrazem na mobilní zařízení. Pro Mall Group je Search divize dalším krokem ve zlepšování zákaznické zkušenosti během nákupu.

Roman Dušek dříve působil několik let jako expert na internetové vyhledávání ve společnosti Seznam, kde řídil stočlenný tým a byl zodpovědný za vývoj vyhledávače.

„Zkušenosti, které jsem nasbíral ve virtuálním světě, můžu v Mall.cz promítnout do toho reálného, kdy zákazník dostane do ruky zboží, které si u nás na e-shopu vyhledal. Právě vyhledávání by mělo být jednoduché a intuitivní a mělo by probíhat formou určitého dialogu zákazníka s e-shopem,“ přibližuje svou vizi Roman Dušek. 

Nová divize bude mít za úkol také přizpůsobit vyhledávání mobilním telefonům, na něž se velká část uživatelů přesouvá. Velkou roli bude také hrát i relevance nabídky z hlediska zákaznických preferencí.

Řešení a postupy, které vyvine nový Search tým, budou následně implementovány i do veškerých ostatních vertikál Mall Group, mezi něž patří Czc.cz, Vivantis.cz, Proděti.cz, BigBrands.cz a další.

-stk-