Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Netflix cílem posměchu za plakát k filmu. Dívka na něm má obě ruce pravé

Kultura

  18:00
Steamovací společnost Netflix, která hodlá příští rok utratit 8 miliard dolarů za 80 originálních filmů, zveřejnila plakát na hororový snímek Chůva (The Babysitter). Úprava fotografie ale nevyšla, protože dívka na plakátu je anatomicky nereálná - má obě ruce pravé.

Hororový snímek The Babbysitter (2017). Netflix foto: Netflix

Rodiče mladého Colea (Judah Lewis) na jeho hlídání najmou blonďatou a přírodou obdařenou chvůvu Bee (Samara Weaving). Mladík je v pobertě a tak si přirozeně myslí, že nejlepší bude krásku špehovat. To ale zjistí něco, co by radši neměl vědět - Bee je členkou satanistického kultu, který se nezastaví před ničím. Cole má být další obětí. Snímek režíroval Joseph McGinty Nichol známý jen jako „McG“. Na kontě má snímek Terminator Salvation a Charlieho Andílky.

Trailer na snímek teď doplnil i oficiální plakát. Na první pohled je zdánlivě vše normální, než si člověk všimne polohy palců na rukách Bee - dívka má totiž obě ruce pravé. Dobře mířená marketingová kampaň se tak rázem stala terčem výsměchu. Zkuste si držet nůž a chléb přesně tak, jako to dělá Bee.

Anatomicky nesprávný plakát. Hororový snímek The Babbysitter (2017).

Každé čtyři dny jeden nový snímek. Těžce zadlužený Netflix zvyšuje výkon

Ted Sarandos, programový ředitel společnosti Netflix, v půlce října oznámil , že v příštím roce utratí 8 miliard dolarů za 80 originálních filmů. To je zhruba jeden film každé čtyři dny, což by z Netflixu učinilo největšího filmového producenta na světě. Snad ale plakáty na připravované filmy dopadnou lépe.

Hororový snímek The Babbysitter (2017). Netflix
Hororový snímek The Babbysitter (2017). Netflix

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!