Transcend představuje nejnovější SSD pro Apple Macbook

Společnost Transcend, která je známá jako výrobce kvalitních pamětí do stolních PC a notebooků, představila nejnovější SSD disk s názvem JetDrive 820, určený speciálně pro zařízení Apple. Tento speciální SSD kombinuje to nejlepší od obou značek. Disk na sebe poutá pozornost rychlostí práce s daty. Díky technologii 3D NAND, dosahuje rychlost čtení neuvěřitelných 950MB/s a zároveň nabízí vyšší životnost než stále vyhledávanější čipy TLC. Při výběru disku, jsou k dispozici tři varianty, které se liší svou kapacitou. Nejnižší varianta nabízí běžných 240GB, nejvyšší varianta potom 960GB, což je na SSD opravdu velká kapacita.

Pro snadnou instalaci dodává výrobce v balení i speciální Pentax šroubováky s hvězdicovým hrotem, díky kterému je instalace nového disku hračka. Pro snadnou správu disku, nabízí společnost Transcend speciální aplikaci JetDrive Toolbox, která se dokáže o disk postarat ve všech ohledech, včetně S.M.A.R.T diagnostiky a umožňuje například i upgrade samotného disku po firmwarové stránce.

Ceny jednotlivých variant se liší v závislosti na kapacitě, nejlevnější verze s kapacitou 240 GB startuje na ceně 6599 Kč.

Pokud máte Macbook, Macbook Air, Mac mini nebo Mac Pro a nestačí vám současná kapacita disku, tak je pro vás tento disk ideální volbou. Kompatibilitu vašeho Macbooku můžete ověřit přímo na stránkách výrobce.

Dobrou zprávou je, že všechny paměťové varianty se dodávají s 5 letou zárukou. Pro více informací navštivte stránky výrobce – www.transcend-info.com