Každý týden uvádí populární nováckou show Tvoje tvář má známý hlas a nyní se připravuje i na přímý přenos z předávání Slavíků, který se odehraje v sobotu 25. listopadu v Hudebním divadle Karlín. Slavičí křest ohněm ho čekal už v loňském roce, jenže jak teď Sokol sám přiznal, moc si z onoho večera nepamatuje. „Já nevím, já u něj nebyl. Mám z toho akorát pocit bezvědomí,“ vylíčil své dojmy pro týdeník Sedmička.

„Byl to první přímý přenos, tak to bylo fakt hustý,“ vysvětlil s tím, že je rád, že byl osloven podruhé. „Doufám, že už to bude lepší a budu tu atmosféru víc vnímat, protože minule to bylo až na infarkt,“ nechal se slyšet. „Říkal jsem si, kdo nemoderuje Slavíka dvakrát, neuspěl,“ zavtipkoval herec a režisér.

On sám se ale do srovnání svých předchůdců nechtěl pouštět. „To si myslím, že opravdu nejde vůbec takhle měřit. Kluci jsou vážně dobří, já je uznávám,“ míní Ondřej, který měl možnost s jedním z nich loni pracovat. Libor Bouček se totiž loni podílel na scénáři. Jaká byla jejich spolupráce? „Libor mi loni hrozně pomohl, myslím, že bych to bez něj nedal. On zná tu strukturu a ví, jak to má správně vypadat.“

„Teď už to vím ale i já, tak si to musím ideálně napsat sám, protože mi pak jdou slova líp do pusy,“ doplňuje ale někdejší člen zábavné Partičky s tím, že letos bude mít scénář na starost úplně sám. Tato změna ho prý potěšila, jelikož mu vadilo odříkávat cizí myšlenky.

VIDEO: Před loňskými Slavíky Sokol prozradil, proč do moderování vůbec šel: Dělám to kvůli Gottovi

Video
Video se připravuje ...

Novým moderátorem Slavíka je Sokol! Dělám to kvůli Gottovi! Petr Soukup, David Turek

„Já ty citace neumím říkat, jakmile jde o cizí věty, nejde mi to. Když navíc používám cizí věty, hrozně se u toho přeříkávám. To se dost pozná, která věta není moje, většinou se v ní totiž přeřeknu,“ tvrdí Sokol, podle kterého se tak v žádném případě nejedná o žádný spor mezi ním a Boučkem.

„Třeba i loni tam byla přeřeků spousta,“ odhalil moderátor Tváře a Slavíků s tím, že si napočítal minimálně čtyři přežblepty v jednom vstupu. Proto doufá, že letos už všechno proběhne hladce. Dalších kiksů už se prý ani tolik nebojí. „Já myslím, že se mi všechno nejhorší už stalo. Třeba jsem zapomněl kartičky, když jsem šel na pódium, takže jsem vůbec nevěděl, co mám říkat,“ přiznal s tím, že se mu strachy podlamovala kolena.

„V šatně jsem ležel na zemi a snažil jsem se vstát a jít na další moderování. To jsem tak jako dělal. Vždycky jsem upadnul,“ tvrdil v rozhovoru pro Sedmičku Sokol. Jelikož je ale známý vtipálek, je klidně možné, že si jen dělal legraci a celou situaci zveličoval.

Fotogalerie
35 fotografií