Nulté číslo Šafrova Revue Forum vychází ve středu

úterý, 17. října 2017, 15:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Ještě před parlamentními volbami vyjde poprvé tištěné vydání magazínu Revue Forum, pravidelně se objeví od 15. listopadu.

Náhled titulní strany, foto: Forum 24

Náhled titulní strany, foto: Forum 24

„Nový magazín Revue Forum, který připravuje server Forum 24 vedený Pavlem Šafrem, vyjde poprvé ve středu 18. října 2017. V prodeji má být po celé republice za cenu 49 Kč. Redakce vysvětlila, že Revue Forum vychází teď jako speciální vydání k parlamentním volbám a zároveň jako ochutnávka pro všechny, kdo s uvedením časopisu na trh pomáhají ve veřejné sbírce a na crowdfundingovém webu HitHit.cz. Proto je toto vydání označeno jako nulté číslo. Standardní první číslo měsíčníku Revue Forum vyjde po ukončení veřejné sbírky na portálu HitHit.cz ve středu 15. listopadu 2017.

Časopis Revue Forum má být politicko-společenským magazínem zaměřeným na obranu liberální společnosti a právního prostředí. „A také na obranu iniciativních lidí před arogancí a zvůlí babišovské mocenské mašinérie. V neposlední řadě i na obranu před téměř všudypřítomnou ruskou lží a falzifikacemi, které se snaží u nás destruovat parlamentní demokracii a odstřihnout českou společnost od západní civilizace,“ přibližuje vydavatel.

„V České republice nyní očekáváme velice zákeřný útok na polistopadovou demokracii. Příznivci liberální demokracie se mohou ocitnout v menšině. To nesmí znamenat, že podlehneme demoralizaci. Proto se i my, ze Svobodného fóra a deníku Forum 24 hodláme tímto časopisem za hodnoty polistopadové demokracie jasně postavit,” uvedl šéfredaktor deníku Forum 24 a magazínu Revue Forum Pavel Šafr.

-mav-