Demdaco: díky za každou voňavou koupel

18. Říjen 2017 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 14952

Slunce už příliš nehřeje a všudypřítomná zima se úpěnlivě zarývá pod kůži. Po dlouhém dni a náročném dni si však můžete dopřát odměnu, a to v podobě provoněné horké lázně. Díky ní si odpočinou nejen vaše svaly, ale také mysl. E-shop Demdaco nabízí široký výběr koupelových solí, gelů a bublinkových esencí od nejrůznějších značek ze všech koutů světa, z nichž si vybere skutečně každý!

Právě koupelnové soli jsou ideálním společníkem pro chvíle relaxace, obzvláště oblíbené jsou šumivé koule v hravém balení. Soli se v lázni postupně rozpustí a zahalí pokožku do šetrného, příjemného a pečujícího oblaku.

Skvostem koupelny se stanou designové koupelové esence nejrůznějších vůní, které jsou nejen účinné, ale navíc na okraji vany dobře vypadají. Na e-shopu Demdaco si můžete vybírat z mnoha různých druhů. Díky pouhým pár kapkám, které dáte pod proud vody, se z obyčejné koupele stane šumivý okamžik. Podle toho, jakou vůni si vyberete, vás koupel buď nabudí energií, nebo ukolébá ke spánku.

Čistou a navíc dlouhodobě provoněnou pokožku mají na starost sprchové gely. Ty od značky Fikkerts, Panier Des Sens a Compagnie de Provence jsou obzvláště skvělé. Na své si díky značkám Scottish Fine Soaps a Erbario Toscano přijdou i muži. Sprchové gely a sypký prášek do koupele obsahují výtažky z černého pepře a ostropestřce a vynikají bohatou, dřevitou jantarovou vůní s tóny citrusů, bylin a rakytníku.

Více informací a spoustu dalších fotek najdete na www.demdaco.cz.

Galerie

Mohlo by vás také zajímat