Poté, co Petra Paroubková odešla od svého manžela Jiřího Paroubka, napsala v dopise pro Jiřího na rozloučenou, že vedle něj psychicky trpěla a duševně strádala. To ale Paroubek odmítá. Dokonce pro eXtra.cz vyjmenoval dlouhý seznam, kam Petru za celý rok vzal a kde podle jejích slov tak trpěla.

„Hádali jsme se dvakrát v závěru vztahu. Petra trpěla dva měsíce v Řecku v naší vile, kde jsme byli spolu celá rodina a chodili jsme do restaurací a na pláž, pak trpěla na jihu Francie na Azurovém pobřeží, dvakrát prožívala utrpení na Maledivách. Když měla depresi, tak jsem koupil letenky. Pak jsme také jezdívali do Londýna do luxusního hotelu, tam jsme byli i na muzikále, který se líbil hlavně dceři, před Vánocemi trpěla ve Vídni na vánočních trzích – tam jsme bydleli v Grandhotelu, no a také trpěla v zimě v Alpách, kam jsme jezdili lyžovat. Tam jsme byli dokonce měsíc před jejím odchodem,“ uvedl bývalý ministr Jiří Paroubek.

Nyní si už však Petra i Jiří žijí každý svým životem. Mají za sebou stání u soudu, které bylo zřejmě jen začátkem. Oba totiž bojují hlavně o péči o dceru Margaritu, která viděla svého tatínka po odchodu z jejich domu až po třech týdnech.

Video
Video se připravuje ...

Jiří a Petra Paroubkovi před soudem kvůli Margaritě, přišla i ex Zuzana! Prozradila detaily! Lukáš Červený

Fotogalerie
40 fotografií