Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Seal-navijáky nabízí své služby na trhu už 25 let, firma spolupracuje s největšími nástavbáři v tuzemsku

Sháníte-li profesionální služby v oblasti prodeje, montáže a celkového servisu navijáků, se společností Seal navijáky s.r.o. rozhodně nemůžete šlápnout vedle. Na českém trhu jsme si od začátku našeho působení v roce 1992 dokázali vydobýt jednu z nejsilnějších pozic v našem odvětví, a to zejména díky tvrdé, poctivé práci a mnoha nasbíraným zkušenostem.

Není to přitom pouze široké spektrum a kvalita námi nabízených služeb, výraznou přidanou hodnotu pro nás znamenají také naši zkušení zaměstnanci a individuální přístup ke každému zákazníkovi.

Z naší široké nabídky navijáků si určitě vyberete ten pravý

Rozhodnete-li se svěřit do našich služeb, pomůžeme vám s výběrem toho nejvhodnějšího zařízení. Postaráme se o osobní prohlídku vašeho vozidla, naviják vám zapojíme, vysvětlíme, jak pracuje a proč je vhodný pro váš automobil.

Neprovádíme sériovou výrobu – každý kus je originál a jeho montáž či oprava jsou individuální. V našem přehledném e-shopu si můžete v klidu prolistovat veškerými navijáky a příslušenstvím, bez problému u nás přitom naleznete i ta nejsilnější zařízení pro hasičská vozidla.

Dostupný servis a 25 let praxe

Naši vyškolení technici se snaží každou servisní proceduru či montáž vždy důkladně promyslet, aby nalezli to nejvhodnější řešení daného problému. Jsme zde pro vás od začátku do konce – kromě pomoci s výběrem ideálního navijáku vám také rádi pomůžeme při případných výměnách opotřebovaných částí a opravách.

Disponujeme náhradními díly k většině navijáků a v případě absence je ihned objednáme. Provádíme revizi příslušenství, naviják vám zkontrolujeme, ověříme jeho funkčnost, vyměníme mu lano anebo vám poskytneme jakýkoliv další servis. Jsme navíc oprávněni provést zápis do technického průkazu a k navijáku vám rovněž vydáme technické osvědčení.

Které firmy se již zařadily mezi naše klienty?

Seznam společností, které si pro dodávku navijáků zvolily právě Seal navijáky s.r.o., je pro nás výjimečnou vizitkou. Navázali jsme spolupráci např. se společnostmi THT Polička, Kobit-THZ a Wiss Czech.

Napište nám, zavolejte nám, navštivte nás!

Rozhodnete-li se tedy s námi spolupracovat i vy, získáte jistotu kvalitně odvedené práce a speciální, neveřejnou cenu pro hasiče. Své dotazy na nás můžete směřovat jednoduše prostřednictvím online formuláře na našem webu www.seal-navijaky.cz nebo emailem na adresu seal@seal-navijaky.cz.

Také se můžete osobně zastavit přímo na naši provozovnu v Olomouci-Chválkovicích, máme otevřeno od pondělí do pátku a vždy vás moc rádi uvidíme. Budeme se těšit!

Sdílet