T-Mobile zavede hybridní neomezená mobilní data

V pátek společnost Vodafone oznámila, že plánuje v nejbližší době zákazníkům poskytnout možnost využívat komunikační nástroje, sociální sítě a sledování hudby nebo videa na internetu, bez toho, aby tím zákazník přicházel o data ze svého balíčku, více si o tom můžete přečíst zde. S podobnou službou nyní přichází i konkurenční T-Mobile, nazývá ji StreamOn a k dispozici bude v polovině listopadu (podobně jako video a hudební tarif Vodafonu).

Službu StreamOn už poskytují vybraní evropští operátoři spadající stejně jako T-mobile do německé skupiny Deutsche Telekom. V rámci služby StreamOn budou zákazníci moci stahovat, nebo online sledovat hudbu a video na partnerských serverech bez toho, aby tak přicházeli o data ze svého balíčku.

T-Mobile zatím více podrobností o nové službě nezveřejnil. Zákazníky nejvíc zajímá cena tarifu a seznam serverů, na nichž jej bude možné využívat. Podobně jako T-Mobile, nezveřejnil zatím cenu hudebního a video tarifu ani Vodafone. Třetí velký operátor na trhu O2 zatím informace o zavedení podobného tarifu nezveřejnil. V jeho nabídce doposud naleznete pouze možnost poslouchat bez datového limitu hudbu přes Spotify.

Zdroj: Tmobile.cz