ČPP na podzim podpoří připojištění Klídek

neděle, 8. října 2017, 09:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká podnikatelská pojišťovna se na podzim zaměří na nové připojištění odcizení celého vozidla.

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) se ve své podzimní kampani zaměří na nové připojištění odcizení celého vozidla pod názvem Klídek. Novinku si mohou stávající i noví klienti sjednat k povinnému ručení se základním limitem již od 300 korun ročně. Akční nabídku mohou využít do konce roku 2017.

Se sloganem „Klídek, my vás bez auta nenecháme!“ bude ČPP komunikovat v televizi,  rádiu, tisku a outdooru. Na televizních stanicích skupin Nova, Prima, TV Barrandov a Óčko nasadí opět spot s postavičkami Pat a Mat.

V outdooru využije billboardy, bigboardy, své stálé plochy po celé České republice a také teploměry u čerpacích stanic. „Novinkou letošní podzimní kampaně je využití reklamních ploch na tramvajích a trolejbusech v Praze a dalších regionálních městech,“ sdělila Jolana Kolaříková, ředitelka úseku marketingu a PR. K vidění budou v Pardubicích, Jihlavě, Ostravě, Ústí nad Labem, Olomouci, Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové a Plzni

V tisku se objeví v denících, ekonomických i společenských titulech. V rádiu kampaň uslyší posluchači stanice Bonton, Frekvence 1, Expres FM a Classic.

Na přípravě podzimní kampaně ČPP spolupracovala s reklamní agenturou Arnold Prague.

-stk-