Čínská společnost FIIL nabízí variantu k Beats

Společnost FIIL Audio není na evropském a americkém trhu příliš známá. V Číně je někdy označovaná jako „Beats of China“ a nyní se rozhodla své produkty představit i na euroamerickém trhu. Jako nejvýraznější produkt se jeví nedávno uvedená sluchátka FIIL Canviis.

Podobně jako Beats byla společnost FIIL založena populárním hudebníkem Wangem Fengem, a svou reklamu založila na tom, že její sluchátka jsou dostatečně kvalitní na to, aby je nosily celebrity. Milovníci dobrého zvuku sluchátka Beats někdy kritizují za to, že značka má někdy vyšší hodnotu než zvuk samotných sluchátek narozdíl od toho jsou FIIL v Číně uznávány i mezi audiofily.

FIIL Canviis lze srovnat se sluchátky Beats Solo 3 a v některých směrech je přesahují. Jejich design je vymyšlen tak, aby uším poskytl maximální komfort, a sluchátka dobře seděla na uších. Sluchátka se snaží o věrné podání zvuku s jemně zvýrazněnými bassy, které však nejsou agresivní. Ke svému zařízení je můžete připojit pomocí Bluetooth a samozřejmostí je podpora pokročilého AptX kodeku.

Užitečnou funkcí jsou tři režimy uzavřenosti, mezi kterými lze přepínat stiskem tlačítka přímo na sluchátkách. Sluchátka umí dokonale odstínit okolní hluk a nechat posluchače užívat si naplno hudbu. V případě režimu monitor sluchátka odstíní nízkofrekvenční ruchy a přes mikrofony pustí jen hlasy z okolí, díky čemuž může uživatel reagovat na lidi kolem sebe. Při otevřeném režimu sluchátka propouští veškerý okolní hluk.

FIIL také garantuje výdrž sluchátek 33 hodin jedno nabití, což může být trochu nadsazené číslo, ale určitě svědčí o velké kapacitě baterie. Sluchátka jsou dostupná v Evropě i v USA a jejich cena je 250 dolarů.

Zdroj: thenextweb.com