Uživit čtyři děti (tři holky a jeden novorozený kluk) není jednoduché a manželé Simona a Lukáš Horváthovi se musí pořádně otáčet, aby jejich potomci nestrádali. Navíc jejich stavební firma měla nepořádek v účetnictví, následkem čehož se manželé zadlužili na DPH a dani z příjmů na neuvěřitelných 19 milionů korun. Simoně hrozilo deset let vězení. Tomu se nakonec vyhnula.

„Ty dluhy jsem nezpůsobila já, ale moji dodavatelé prostě nezaplatili a ze zákona za to prý můžu já, že jsem si je nepohlídala. Jedna ta firma zkrachovala, takže se to z nich nedá jak dostat,“ řekla Blesk.cz Horváthová.

„Snažíme se tu situaci vyřešit. Není dostatek práce a lidí, které bychom potřebovali. Ten dluh je celý v řešení. Od policie nám přišlo, že mě neshledali vinnou. Vězení mi nehrozí už, tohle už je v pořádku, tak jsem ráda,“ dodala čtyřnásobná maminka.

Jenže tím stěžejní situace nekončí. „Náš dům je v exekuci, díky tomu, že nesplácíme půjčky tak, jak je máme splácet. Jsme připraveni na to, že bychom museli prodat barák,“přiznala Simona s tím, že jí finančně vypomáhá rodina. Nejdůležitější pro ni ale vždy je, aby měly všechny děti co jíst. A ty skutečně nestrádají. Ostatní příběhy můžete sledovat na http://malelasky.nova.cz/.

Video
Video se připravuje ...

Jak se žije manželům Horváthovým z Malých lásek? archiv TV Nova

 

Video
Video se připravuje ...

Malé lásky: Romská maminka dluží 19 milionů korun! TV Nova

VŠE O POŘADU MALÉ LÁSKY ČTĚTE ZDE >>>

Fotogalerie
26 fotografií