Reklama

Soutěž o zlaté ceny se zlatou edicí pralinek Ferrero

Chvíle strávené s pralinkami Ferrero jsou vždy jedinečné a nezapomenutelné. Aby byla radost ze sladkého potěšení ještě intenzivnější, připravila společnost Ferrero i pro letošní podzim soutěž o exkluzivní ceny, tentokrát o šperky z dílny ALO Diamonds.

S pralinkami Raffaello, Mon Chéri a Pocket Coffee, Ferrero Rocher či Ferrero Rocher Gold Edition si můžete zasoutěžit o zlatý náramek, díky kartičce ukryté ve zlaté edici pralinek Ferrero Rocher pak můžete vyhrát i hlavní výhru v podobě luxusního prstenu s diamanty. Soutěž trvá od 15. září do 30. října tohoto roku.

Společnost ALO Diamonds věnovala do soutěže celkem padesát luxusních cen – čtyři prsteny z bílého zlata osázené diamanty a čtyřicet šest zlatých náramků s diamantovým přívěskem, které nyní čekají na své nové majitele.

Chcete-li soutěžit o hlavní výhru – jeden ze čtyř diamantových prstenů –, stačí si zakoupit balení pralinek Ferrero Rocher Gold Edition 200 g a zaregistrovat unikátní kód z kartičky uvnitř balení na webových stránkách www.rocher.cz. Ze všech, kdo se v období od 15. září do 30. října přihlásí, budou vylosováni celkem čtyři šťastlivci, kteří se budou moci radovat z oslnivé výhry. První dva výherci budou známi v polovině soutěže a zbylí dva po jejím ukončení. O zlaté náramky můžete soutěžit podobným způsobem, stačí na webu zaregistrovat účtenku od jakýchkoli pralinek v minimální hodnotě nákupu 100 Kč. Výherci náramků pak budou pravidelně vyhlašováni každý den po dobu trvání soutěže.

Čtěte také