Finanční a ekonomický institut: Téma týdne - Nehody, osudy, příběhy

19.09.2017 10:00

Možné následky úrazů při autonehodách si většina lidí ani neumí představit. Mohou přitom změnit život doslova každému. Na čtyřech lidských příbězích to dokládá druhý díl Tématu týdne, se kterým tento týden přichází portál Finančního a ekonomického institutu (FAEI.cz).

Finanční a ekonomický institut: Téma týdne - Nehody, osudy, příběhy
Foto: Finanční a ekonomický institut
Popisek: koláž

Víte třeba, že ať se na protézách naučíte chodit sebelépe, na písečné pláži vám to už nikdy moc dobře nepůjde? Tušíte, co čeká vaše blízké, pokud se o sebe následkem úrazu nedokážete postarat sami, byť jen na určitou dobu?

Jedním z řešení z praxe, které portál popisuje, je odchod otce těžce zraněné dcery do předčasného důchodu kvůli lepší možnosti poskytnout jí nejlepší možnou péči. Manželka další oběti dopravní nehody omezila svou zubařskou praxi a za veškeré úspory vybavila chalupu jako malé rehabilitační centrum.

Bez těch velkých, vybavených špičkovým profesionálním zařízením i špičkovými profesionály, by se ale nikdo z lidí, jejichž příběhy druhý díl Tématu týdne na FAEI.cz přináší, nedokázal přes následky nehody postupně přenést. Jim i dalším, o nichž se na portálu můžete dočíst, se to ale daří.

Téma týdne přinese už v nadcházejících dnech detailní informace o lázeňských a rehabilitačních zařízeních, která pomáhají lidem po těžkých autonehodách s návratem do běžného života, a zároveň se stala partnery projektu Poúrazová péče. Ve středu to budou partnerské rehabilitační ústavy a kliniky, ve čtvrtek lázně. A v pátek zveřejníme rozhovor k poúrazové péči s manažerem pojišťovny, která vyhmátla díru na trhu.

Druhý ze série článků si můžete přečíst zde.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…