CZK/€ 25.235 -0,12%

CZK/$ 23.616 -0,24%

CZK/£ 29.364 +0,02%

CZK/CHF 25.810 -0,65%

15. 09. 2017

0 komentářů

Česká spořitelna se bude stěhovat do nového

 

Novou centrálu bude mít Česká spořitelna na místě bývalého smíchovského nákladového nádraží. Miliardovou zakázku na výstavbu nové budovy získala developerská společnost Sekyra Group podnikatele Luďka Sekyry.

Loading



 

Můžeme potvrdit, že téma budoucího sídla naší banky je aktuální. Momentálně jsme ve stadiu dokončování plánování a vyjednávání s partnery,“ řekl mluvčí České spořitelny Jiří Štábl. Investice do nového sídla budou zřejmě v řádech miliard korun. Bližší částka však není nyní známa. Nové sídlo by mělo nabídnout zaměstnancům spořitelny prostory o rozloze zhruba 80 tisíc metrů čtverečních.

Nová městská část na pozemcích bývalého smíchovského nákladového nádraží s názvem Smíchov City by měla začít vyrůstat do konce roku 2018. V současnosti se jedná o největší pražské rozvojové územím s rozlohou 22 hektarů.
Zdroj : iHNed.cz

Loading

Vstoupit do diskuze 0 komentářů

Zdroj a více informací: CII750.cz


Související články

Do čeho investovat v době války?

Může se zdát, že mezi rizikem a nejistotou je pouze minimální rozdíl, ale není tomu tak. Riziko znamená, že lze na základě přiměřeného datového vzorku vyčíslit pravděpodobnost, zatímco v případě nejistoty je podobná kvantifikace nemožná. Geopolitické události se ze své podstaty pojí s nejistotou a mají širší paletu neznámých […]

Text: Redakce

25. 04. 2024

Komentář: Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu

Prezident Pavel se rozhodl vstoupit jako moderátor do politického jednání mezi vládou a opozicí o jedné z nejdůležitějších reforem pro budoucnost České republiky. Toto vlídné gesto, aby bylo dosaženo konsenzu alespoň nad základními obrysy hned na začátku vyjednávání, mělo ale trvání jen pár hodin. Po potvrzeném zápisu […]

Text: Redakce

Foto: Shutterstock

23. 04. 2024


Diskuze k článku

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna, vyžadované informace jsou označeny hvězdičkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *