Becherovka spustila e-shop, platí se sdílením

pátek, 01. září 2017, 08:00 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Značka Becherovka spustila vlastní e-shop Becher Market, jehož prostřednictvím nabízí limitované edice výrobků, inspirovaných bylinným likérem, od českých kreativců a řemeslných mistrů. Až do konce února dostane každých deset dnů prostor jiný výrobce.

Samotné produkty mohou zájemci získat za sdílení na sociálních sítích. Každý, kdo daný produkt zasdílí a vyplní krátký formulář, dostane slevu do obchodu výrobce. Zároveň budou vybráni ti, kdo produkt vyhrají zadarmo.

becher-market-manufactory75-5
Produkt inspirovaný Becherovkou od Manufatory75

Od 1. září své produkty nabídne Manufactory75, za níž stojí dvojice českých kreativců, která vybírá ty nejlepší materiály z Evropy a ručně je přeměňuje na peněženky a pouzdra na mobilní telefony, vizitky nebo karty. „Naše tvorba je spojená s nadšením a vírou, že vytváříme věci, které nejsou jen spotřebním zbožím, ale ke kterým si jejich majitelé vytvářejí osobní vztah,“ říkají zakladatelé Manufactory75. Pro Becherovku vytvořili ručně vyráběné pouzdro na karty a bankovky, které je vyrobené z italské třísločiněné kůže, barvené barvami z Dánska a šité přírodním lnem z Francie.

Dále bude představena například limitovaná láhev Becherovky se stříbrnou etiketou od designéra Honzy Zábského či hořkosladký sešit A5 navržený designérkami z dílny Printintin.

-stk-