Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kajínek si na svobodě dopřává: Koupil si bourák za milion

Autor: aba - 
28. srpna 2017
10:39

Jiří Kajínek strávil 23 let za mřížemi věznice, a tak si teď život začal pořádně užívat. Po propuštění na svobodu si dopřává opravdového luxusu - koupil si mercedes za milion korun.

Kajínek se dostal na svobodu v květnu letošního roku poté, co mu prezident Miloš Zeman udělil milost. Od té doby si bývalý vězeň užívá života plnými doušky a nezdráhá se ani utrácet velké peníze za luxus.

Kajínek si pořídil luxusní automobil značky Mercedes třídy E. Cena tohoto auta se pohybuje mezi jedním a dvěma miliony v závislosti na výbavě a jak muž prozradil serveru expres.cz, jedná se o jeho srdeční záležitost.

"Je to pravda, koupil jsem ho hned, jak to šlo. Jedině mercedes. Než mě zavřeli, tak jsem měl stejný typ vozu," řekl Kajínek. O peníze ale nemá nouzi a luxusní automobil si může dovolit. Ještě ve vězení mu totiž na účtě přistál slušný balík peněz za film Petra Jákla a finance se mu hrnuly i z prodeje jeho knihy.

"Jak to mám, může být každému jedno. Chtěl jsem mít mercedes, a tak ho mám. Nemám ho půjčený," odmítá se ke zdroji peněz propuštěný vězeň vyjadřovat. Přijít si ale může na mnohem víc, pokud se film Kajínek dočká dalšího pokračování. V něm by si ostatně mohl i on sám zahrát.

Video  Jiří Kajínek se ocitl v Brně pod "palbou" dotazů novinářů.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

villon ( 28. srpna 2017 16:56 )

Eště ti nenaskákala vyrážka? Na Mácháči u stánku s Gambáčem?

zdepa ( 28. srpna 2017 16:06 )

Jsme po revoluci totálně zparchantělý národ. Všechny naše nejhorší vlastnosti se projevují celých 27 let. Vrazi a kriminálníci si válí šunky, nic jim nehrozí a tak jsou v pohodě a mají podporu takových hajzlů,jako jsou političtí šmejdi. Doufejme proto, že aspoň najdeme konečně ochotu, když už nic jiného, zvolit si na Hrad místo zrůdy slušného člověka.

villon ( 28. srpna 2017 15:41 )

Konečně Čechy Čechům - notorickýmu čórkařovi?

villon ( 28. srpna 2017 15:38 )

Nejseš ten borec, jak na něj čekal před krimem, na tom videu, jak ho pouštěli - takovej ten strejc s baťůžkem v první brázdě?

villon ( 28. srpna 2017 15:36 )

Hnusnej zloděj je to. A vrah možná taky, i když těch, co voddělal nebyla žádná škoda.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání