Intel | Procesory | Surface

Černá verze nové generace notebooku Microsoft Surface Book se nečekaně objevila ve videu od Intelu

Intel vypustil na trh nové úsporné mobilní procesory 8. generace s architekturou Kaby Lake Refresh, které se objeví v prvních zařízeních už v září a dokonce roku bychom se měli dočkat jejich dostupností ve více než 80 zařízeních jakou jsou notebooky, tablety či hybridní modely.

Intel vypustil nové efektní video k představení nových procesorů, kterému vévodí neoznačený černý notebook. Jeho profil je poměrně tenký a obsahuje designový prvek v oblasti kloubu, který se náramně podobá tomu u Surface Book od Microsoftu. Právě tento notebook zároveň používá čipy s TDP 15 W, ještě ale s architekturou Skylake. Takže jak to vypadá, Microsoft generaci Kaby Lake v tomto případě přeskočí a použije novou osmou generaci čipů pro novou generaci „Surface Book 2“.

Jak lze vidět na videu, podle všeho bude nový Surface Book oproti minulé stříbrné generaci vyveden v černé barvě, vyzdvihován je dotykový panel a podpora 4K rozlišení (obojí rovněž sedí pro Microsoft Surface Book, v současnosti má multitouch panel s rozlišením 3 000 x 2 000 pixelů). Vzhledem k tomu, že ale nebyl doposud oficiálně představen, může jít pouze o spekulaci a prostě jen o „noname“ notebook. Podobnost a načasování jsou ale až příliš očividné.

Váš názor Další článek: Google nejspíše chystá sluchátka „Bisto“ s umělou inteligencí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,