Nebankovní půjčky – snadná cesta, jak získat rychle a bez průtahů peníze na cokoliv

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

V české společnosti stále převládá názor, že nebankovní instituce jen z klientů tahají peníze za nekřesťansky vysoký úrok. Málokdo si ovšem uvědomí, že servis v podobě rychlosti, minima dokladů, které je třeba doložit, a svoboda v tom, na co chce klient půjčku využít, jsou bonusy, se kterými se v bance můžete rozloučit. Navíc právě dnes je nejvhodnější doba využít nebankovních služeb, protože instituce se předhánějí v nabídkách akčních půjček a snižují výši úrokové sazby.

Nebankovní instituce poskytují nepřeberné množství půjček a to jak spotřebitelských, tak podnikatelských. Garantují rychlé vyplacení peněz, častokrát do 24 hodin od schválení půjčky s možností odkladu splátek, což je podle průzkumů společnosti PROFI CREDIT hojně využíváno. Dalším plusovým bodem, na který klienti obvykle dobře reagují a je pro ně atraktivní, je možnost akčních půjček, které nebankovní i bankovní instituce čím dál tím častěji nabízejí.

Jakmile se rozhodnete pro úvěr u některé z nebankovních institucí a budete jej řádně splácet, můžete na konci poslední splátky očekávat bonus v podobě vrácení části peněz ze splacených úroků. Jako vhodný příklad lze uvést osobní půjčku u již zmíněného PROFI CREDITu. Toto ovšem platí i pro podnikatelské subjekty, kde PROFI CREDIT nezajímá ani podnikatelský záměr ani zisk. Stačí si jen zažádat o podnikatelskou půjčku a peníze na rozvoj vašeho podnikání máte na účtu během několika následujících hodin po schválení.

Pokud jste tedy nuceni si půjčit peníze, berte v úvahu i služby nebankovních institucí, protože ony jsou kolikrát jediné, které vám v situaci, kdy vám banka půjčit nechce, mohou pomoct. Rychlá půjčka je pak možností, jak ihned reagovat na vzniklou situaci u vás doma nebo v podnikání.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí