Hitmaker rád tráví zimní měsíce v teplých krajích, a teď už se má kam vracet. „Dlouho jsem hledal dům u moře. Dá se říct, že jsem tím strávil deset let. Stále jsem nemohl najít nic, co by vyhovovalo představě, kterou jsme s manželkou měli,“ prozradil Blesku.

„Byl to takový životní sen, chtěl bych v tomto domě strávit stáří. Vždy jsme o tom jen snili a říkali si, že by to bylo fajn,“ svěřil nám David. Paradoxně v momentě, kdy přestali se ženou hledat a vše už málem odpískali, byl zpěvák osloven s nabídkou ke koupi vily, které nebyl schopen odolat. „Odmítnout by znamenalo do smrti litovat!“ usmívá se.

Přesné místo si zpěvák přeje zachovat v tajnosti. Zdrženlivý byl i v odpovědi na otázku, za kolik dům ve Španělsku koupil. „Nemyslím si, že je důležité prozradit cenu,“ řekl. Podle realitních odborníků se v daném místě dá pořídit dobře zařízená solitérní vila od šesti milionů korun výš.

Momentálně je Michal David ve velkém pracovním zápřahu, který mu nedovoluje užívat si svého letního španělského sídla. „Máme před premiérou muzikálu Muž se železnou maskou, tak musím být v Česku. Ale půjčuju vilu kamarádům, kteří tak aspoň ušetří za hotel,“ řekl nám hitmaker.

VIDEO: Náhradní tatínek Michal David: „Synovnuk“ Sebík jde na kanadskou školu!

Video
Video se připravuje ...

Náhradní tatínek Michal David: „Synovnuk“ Sebík jde na kanadskou školu! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
32 fotografií