Černý (KSČM): Zachrání Babiše koblihy, či miliardy?

14.08.2017 4:33

To se nám to dějí věci. Babišovo impérium se kymácí. Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. Babiš má zatím uši obě, jak jsme si všimli, ale jeho oblíbená rčení „stát se řídí jako firma“ nebo „všichni kradou, jenom já ne“, dostala podstatné trhliny na kráse.

Černý (KSČM): Zachrání Babiše koblihy, či miliardy?
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Alexander Černý

Žijeme v právním státě, a tak se nelze divit, že policie dělá svou práci. Koneckonců právě Babiš poukazoval na kdekoho z politiků při daleko méně podstatných problémech. Pokud je tento z prachu a popela vzešlý politik skutečný chlap, bude hlasovat pro své vlastní vydání. Nemá se přece čeho bát. Jak je vidět, ani jeho populistické triky neovlivnily práci vyšetřovatelů. Výkřiky typu „likvidace úspěšného politika“ jsou jen zoufalým činem člověka, jenž přemýšlí, jak se zuby nehty udržet na špici politické scény. Sám si však musí uvědomit, že lidé čekají na výsledek šetření. Tentokrát ani koblihy zřejmě nepomohou. Mohly by nám totiž zhořknout v ústech.

Mnohdy si děláme marné naděje v nově zářící hvězdu na politickém nebi a nakonec je všechno jinak. Nejen příznivci exministra financí, ale všichni občané by si zasloužili vysvětlení, třeba na stránkách jím ovládaných médií. Jinak ani moc jeho miliard nedokáže setřít pachuť nevěrohodnosti, jež jeho plačtivé výroky zanechávají. Paroubek kdysi volal na pomoc marťany a dnes skončil na politickém smetišti. Koho bude vzývat Babiš, se zajisté dovíme.

Alexander Černý
poslanec PSP ČR a vedoucí kandidát KSČM pro volby do PSP ČR v Olomouckém kraji

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.