Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Skuteční Vlci z Wall Street: Firma pořádala večírky plné drog, alkoholu a striptérek!

Autor: rc - 
12. srpna 2017
18:11

Sexuální erotická žumpa! Tak nazvaly úvěrovou společnost bývalé zaměstnankyně, které na firmu podaly žalobu, kvůli sexuálnímu obtěžování a diskrimanci žen. Ve firmě se údajně děly takové zvrhlosti, které můžeme vidět ve firmu Vlk z Wall Street! 

Nejzvrhlejší firma na světě! Tři bývalé zaměstnankyně podaly hromadnou žalobu na společnost zabývající se úvěry. Nicole Orlando pracovala ve firmě jako ředitelka lidských zdrojů a spolu se svými bývalými kolegyněmi Evelyn Grondski a Donnou Simone zažalovala firmu pro sexuální obtěžování a diskriminaci žen. O firmě, která sídlí v New Jersey, ženy řekly, že se v ní odehrávají takové zvrhlosti, jaké můžeme vidět pouze ve filmech jako jsou Vlk z Wall Street nebo Riziko.

Podle Matthew A. Lubera, advokáta žalující strany, šéfové bez špetky zahanbení z pracoviště udělali hřiště plné sexuálního obtěžování, drog a alkoholu. V kancelářích se odehrávaly večírky, na které byly zvány striptérky. Mark Mancino, finanční ředitel, se na halloweenský večírek oblékl jako Willy Wonka a na fotografii pózuje se striptérkou, která je za Umpa Lumpu.

Další večírek uspořádal Mancino k narozeninám spolumajitele firmy Michaela Hamilla. Tehdy podle žaloby pověřil Nicole Orlando, aby zaplatila striptérky z firemních peněz. „Buďte si jistá, že máte dostatek peněz na zaplacení striptérky z drobných výdajů,“ řekl podle žaloby Mancino Nicole. Ta na to odpověděla, že to není dobrý nápad. Mancino však odvětil, ať se o to nestará.

Kromě striptérek na večírek šéfové objednali řadu sexuálních hraček, jako například gumových panenek. V žalobě podle DailyMailu stojí, že panenky měly paruku „poblíž rozkroku, která měla napodobit pubické ochlupení.“ Z šíleného narozeninového večírku vzniklo šokující video, které zachycuje erotické hrátky striptérky a Hamilla. Ten je svázaný na kancelářské židli s roubíkem v puse a kolem něj se svíjí polonahá striptérka s bičíkem v ruce. Na zvrhlém narozeninovém večírku nechyběl ani dort, který byl ve tvaru penisu s vulgárním nápisem »Všechno nejlepší, č…ku«.  

Žaloba se zmiňuje také o diskriminaci žen, ke které ve společnosti docházelo. Manažeři zaměstnávali hlavně ty ženy, „které se provokativně oblékaly, měly velká prsa, anebo měly sexuální vztah s šéfem.“ Zaměstnankyně, které odmítly nosit vyzývavé oblečení a nezapojovaly se do sexuálních hrátek, byly zesměšňovány.

Favoritkou zvrhlých šéfů byla údajně slečna Wendy. Mancino i Hamill za ní často chodili do kanceláře. „Wendy – ukažte svá prsa!“ pokřikovali prý na ni a pak bylo z kanceláře slyšet, jak muži napodobují zvuk »motorové lodě«. Tak se ve firmě říkalo tomu, když jeden z šéfů dal obličej mezi ženina prsa a foukal na kůži a třásl hlavou, čímž vydával zvuk podobný motorové lodi.  

Zvrhlí podnikatelé se u soudu nebudou zpovídat pouze ze sexuálního zneužívání, ale také z finančních podvodů.

 

VIDEO: Pozor, píchavky! Rozvášněný pár souložil v lese, u toho je náhodou natočili cyklisti

Video  Pozor, píchavky! Rozvášněný pár souložil v lese, u toho je náhodou natočili cyklisti  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

XLADI ( 13. srpna 2017 12:08 )

Tohle je realita všedního života. Zajímalo by mě jakej typ čubek platili, jestli to jsou ty nejlevnější, nebo ty luxusní. Kdyby ty luxusní tak to je síla

XLADI ( 12. srpna 2017 22:55 )

Jestli je to video záběr z toho večírku. Tak ta ministriptérka vypadající jako Michelin.... to bych su raděj vyhonil sám a zadarmo než platit tohle

hidrantt ( 12. srpna 2017 20:51 )

V zemi kde zítra již znamená včera je na druhou stranu,ale taky tam tou oklikou dojdeš,jen ti to bude trvat

kukuku ( 12. srpna 2017 19:19 )

Pokud se to děje v zemi neomezených možností, kde zítra znamená včera, tak koncem příštího týdne by u nás tyto večírky měly být také.

Zobrazit celou diskusi