Úvodní stránka

Ministr Jan Mládek doprovodil prezidenta Miloše Zeman při prohlídce BVV

Ministr Jan Mládek s prezidentem Milošem ZemanemMinistr Jan Mládek s prezidentem Milošem Zemanem
Publikováno:
4.10.2016
Autor:

V pavilonu A1 si pan prezident v doprovodu ministra průmyslu a obchodu prohlédl expozici čínských firem.


V odpolední části prvního dne 58. Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně doprovodil ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek prezidenta Miloše Zemana při prohlídce vybraných expozic brněnského výstaviště.

V pavilonu A1 si pan prezident v doprovodu ministra průmyslu a obchodu prohlédl expozici čínských firem. V pavilonu P se prezident Miloš Zeman společně s Janem Mládkem zastavili i v expozici strojírenské firmy Kovosvit MAS Sezimovo Ústí. Ve stánku je přivítali generální ředitel společnosti Filip Winkelhofer a člen představenstva skupiny CZECHOSLOVAK GROUP Petr Rusek.

Pan prezident se s ministrem Janem Mládkem zastavil i ve stánku společnosti ALTA — TOS Kuřim, při příležitosti podpisu memoranda o spolupráci v oblasti nových technologií mezi "INDUSTRY CLUSTEREM 4.0" při Regionální hospodářské komoře Brno a Jihomoravským krajem, kterou signovali předseda klastru Vladimír Plašil a hejtman Jihomoravského kraje Michal Hašek.

Navštívili též expozici společnosti TOS Varnsdorf, Strojíren TYC a dalších firem.

Ministr Jan Mládek se pak večer v Rotundě pavilonu A zúčastnil společně s prezidentem Milošem Zemanem, premiérem Bohuslavem Sobotkou, předsedou Senátu Milanem Štěchem a dalšími hosty slavnostního zahájení 58. Mezinárodního strojírenského veletrhu Brno.