! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů ! - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení , příspěvky 81 až 100

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 81 až 100 (116104)
 
přečíst (1) 28.03.24 10:31  KOLEMJDOUCÍ  (285271)

Kdo vnese jasno do totálního chaosu v majetkových poměrech HPH?

Vlastimile Jiříku, vysvětlete spolu se Ševčíkem podílníkům důsledky všech změn posledních 2 let v souvislosti s kyperskými trusty a jejich dopad na vymahatelnost jejich pohledávek, na vzrůst hodnoty jeho podílů tak, aby to pochopili!
A nesnažil se je někdo mást zavádějícími a neaktualizovanými závěry a zprávami o neplatnosti trustů, dříve uváděné za jiné situace! Čímž bagatelizují váš pokrok ve zhodnocování majetku stovek tisíc podílníků Trustu 1 a 2, což se jim zákonitě promítne a bohatě zúročí v ceně podílů!
Na co čekáte, podělte se o vaše úspěchy a významný pokrok :-)
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 10:31  HPH  (285270)

S žalobou Častíka a ochranou cti jsme u soudu dopadli jako Němci u Stalingradu

A není levnější majetek akcionářů HPH Koženému s Vostrým rovnou poslat a nezatěžovat ovládanou společnost placením náhrad za prohrané spory, když Jiříka se Ševčíkem to odpojování stovek tisíc akcionářů kvůli převzetí jejich majetku zaměstnává tak, že harvard pak stejně všechny spory podělá?
Majetkový spor s Vabergem - poděláno!
Spor o 23 mil. s Ministerstvem spravedlnosti - poděláno!
Spor o 100 mil. s Koženým - poděláno!
Spor o druhý úpis s Frankem a Licehamrem, nepravomocně poděláno!
A jak to dopadlo s žalobou na ochranu naší cti před články o tunelování harvardu?
Darmo mluvit, stažením ocasu nabídkou dohody žalovanému, kde k článkům o našich podvodech jen přidal větičku trestnačka podána, ale věc policií v duchu článků neuzavřena.
Sečteno a podtrženo, dopadli jsme při ochraně své cti jako Němci u Stalingradu!

Prof. Ing. Zdeněk Častorál, DrSc.
www.hph-castoral.cz/
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 28.03.24 10:07  hynek  (261592)

Nechme Pavla Matějku na toho dojde a dejme si kávičku !

Nešijme do Pavla Matějky, Boží mlýny melou pomalu ale melou, a dejme si dopolední bezkofeinovou kávičku, abychom usnuli a v noci tu nezevlovali a k tomu domácí bábovku v podobě Velikonočního beránka s rozinkami uvnitř a s čokoládovou polevou dle receptu babičky Chvatíkové ! Dobrou chuť !!!!
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 28.03.24 10:02  Vlastík  (285269)

A takhle kocourkovsky se předávají informace v Jiříkově harvardu

Tak oprava, páč jsem opět rozhozený z porušení dohody o mlčení stále neodpáleným Matějkou, blbost je pochopitelně nezacenění všech vašich korunek do případných odkupů, pochopitelně pohledem vás, my to máme opačně!
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 28.03.24 09:39  Vlastík  (285267)

A takhle kocourkovsky se předávají informace v Jiříkově harvardu

O 600 milionech z Druhé strategické Matějka ještě nic přes prostředníky nešpitl, tam musíte zajít pro info ke kartářce Kludský, nebo hledat na webu Baby Vangy! Jednou ale ta informace z nebe spadne a když ne v tomto vašem životě, tak v příštím, hlavně důvěřujte naší řádné a odborné péči! Ono k pokud bychom zevrubně současnou situaci všech sporů o váš majetek popsali, tak by to nezpůsobilo, že vás o něk Kožený rázem okrade, zato by mohlo praknout, že jeho zacenění do případných odkupů je blbost, případně by vám neobvykle nabobtnala hodnota podílu v truszech, a nám se prostě ani jedno nešikne, to snad chápe i dubová kebule Mařanova, hovgh !
Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (2) 28.03.24 09:38  Vlastík  (285267)

A takhle kocourkovsky se předávají informace v Jiříkově harvardu

Dosavadní doporučení: přečíst (2)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (1) 28.03.24 09:01  hynek  (261592)

OBJEV: Matějka a Kožený jsou ženy !

Takže když jedna paní povídala a podíval to Matějka a Kožený, tak jsou oba ženy ? Ta tvoje logika hapruje kámo. Ten Harvard ti už vlezl na mozek. Že se Ti snaží Kožený s Matějkou právě sebrat peníze v USA z Aspenu tě netankuje, zato spřádáš teorie, že by mohly být ženami :-)
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 05:58  hynek  (285265)

A takhle kocourkovsky se předávají informace v Jiříkově harvardu

Stylem jedna paní slyšela ..
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (2) 28.03.24 02:59  hynek  (261592)

ZAVADILOVÁ: Odpouátváte pozornost od sporu s Koženým kde je cash ?

27.03.24 17:22 Ladislava Zavadilová (266588) ===Soudní řízení v USA ohledně našich peněz ?? ===Známý Pavla Matějky mi telefonoval, že podle Pavla Matějky resp. podle Matějkova kamaráda Viktora Koženého, mělo v těchto dnech probíhat soudní řízení v USA ohledně našich peněz, které chce Viktor Kožený spolu se svojí matku Chvatíkovou, nám sebrat. Známý Matějky je také akcionář HPH ale neví, jestli řízení proběhlo. Prý Chvatíková hraje na zdraví a dělají obštrukce. Ví někdo něco víc????
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (2)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:48  ziskový investor Nejlépe hodnocený autor  (285264)

Plnění povinností ani mravnost nemusí být kyperským správcem privilegovány

Bohužel, pravidelné informace k majetkovým sporům pro akcionáře najdete na webech Koženého firem jako u HCC, ale nikoliv na stránkách HPH, kde odkaz na web soudu v USA ve sporu o Aspen se ukázal nefunkční.
Taky považuji za nepřípustné a nehorázné, aby hodnotu podílů stovek tisíc podílníků Trust a Trust II. v zemi EU a nikoliv v zemi jako Bangladéš , stejně jako hodnotu akcií stovek tisíc akcionářů HPH určovaly lživé kampaně šíření poplašných zpráv, živených porušováním řádné a odborné péče správcem vašeho majetku nedbalým výkonem své funkce v Daventree Trustees Ltd. Proto doporučuji vyzvat správce k nápravě stavu a požádat ho o vysvětlení, dále dle výsledku krátce načrtnout problematiku spojenou s vypořádáním podílníků a obrátit se na kyperský dohledový orgán CySEC.
Tady taktéž na Policii ČR s podnětem na porušení zákona v organizované skupině, s podezřením na snahu poškodit statisíce podílníků trustů i akcionářů HPH, poukázat na spojitost s hrubým porušováním povinností správce trustu u pana Vlastimila J. s žalobou Kristiána J., jež může vést ke škodě pro stovky tisíc podílníků způsobem, nesoucím prvky praní špinavých peněz, postupu proti dobrým mravům, zneužívání vlivu a funkcí v ovládaných společnostech a žádat dohled nad situací, například vstupem státního zastupitelství do řízení pana Kristiana Jiříka výkonem dohledu nad ním.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:48  názory a otázky  (285258)

Stránky hphas.cz nejsou informačním ani kontaktním místem Trustu a Trustu II.

Kontaktní adresa na SPRÁVCE TRUSTU A TRUSTU II.
Daventree Trustees Ltd.
36 Vyronos Avenue, Nicosia, Cyprus

Výzvu správci trustu na Kypru  v případě, že neplní své povinnosti uvedené v předchozích příspěvcích můžete formulovat následujícím způsobem:
1. Zahájení komunikace: Uveďte své jméno, pozici jako podílníka a důvod, proč se obracíte na správce trustu.
2. Konkrétní stížnost: Popište konkrétní povinnosti, které správce trustu nesplnil. Buďte co nejvíce specifický a uveďte relevantní informace, například data, transakce nebo dokumenty, které se týkají nesplněných povinností.
3. Požadavek na akci: Požádejte správce, aby okamžitě jednal a napravil nedostatky. Můžete také požádat o podrobné vysvětlení, proč povinnosti nebyly splněny.
4. Udělení lhůty: Stanovte rozumnou lhůtu, ve které očekáváte odpověď nebo řešení. Například “prosím o odpověď do 14 dnů od obdržení tohoto dopisu”.
5. Závěr: Ujistěte se, že jste uvedli své kontaktní údaje a poděkovali za pozornost.
Svoji komunikaci se správcem doporučuji archivovat v kopii pro případ dalšího postupu, pokud nedosáhnete nápravy.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:48  názory a otázky  (285258)

Povinnosti správce Trustu 1 a 2 registrovaného na Kypru - pana Vlastimila Jiříka

Správce trustu na Kypru má určité povinnosti a závazky vůči podílníkům trustu. Zde jsou některé klíčové informace, které musí poskytovat:
1. Základní informace o trustu: Správce musí podílníkům poskytnout základní informace o trustu, včetně jeho účelu, struktury a právního základu.
2. Identita settlora a podílníků: Správce musí znát identitu settlora (osoby, která založila trust) a všech podílníků trustu. Tyto informace jsou uchovávány důvěrně.
3. Finanční informace: Správce musí pravidelně informovat podílníky o finanční situaci trustu, včetně příjmů, výdajů a stavu majetku.
4. Změny a rozhodnutí: Správce musí informovat podílníky o jakýchkoli změnách v trustu, jako jsou změny v investicích, strategii nebo právních dokumentech. Také musí konzultovat s podílníky před důležitými rozhodnutími.
5. Transparentnost a odpovědnost: Správce musí jednat transparentně a odpovědně v souladu s právními předpisy a zájmy podílníků.
6. Zprávy a účetnictví: Správce musí pravidelně předkládat podílníkům zprávy o činnosti trustu a účetní výkazy.
7. Ochrana majetku: Správce musí chránit majetek trustu a zajistit, aby byl řádně spravován.
Je důležité, aby správce trustu jednal v souladu s legislativou Kypru a v nejlepším zájmu podílníků.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:48  názory a otázky  (285258)

Dohled na kapitálový trh - Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC)

Tato komise má pravomoc uplatnit sankce proti správcům trustů a svěřeneckých fondů, kteří nesplňují své povinnosti. Tyto sankce mohou zahrnovat pokuty, omezení činnosti nebo dokonce odnětí licence. Jejich cílem je zajistit transparentnost a důvěryhodnost kapitálového trhu na Kypru.
Zde jsou některé z jejich pravomocí:
Regulace a dohled: CySEC dohlíží na činnost účastníků kapitálového trhu, včetně správců svěřeneckých fondů a trustů. Jejich cílem je zajistit transparentnost, stabilitu a ochranu investorů.
Stanovení pravidel: CySEC vydává pravidla a směrnice, které upravují činnost svěřeneckých fondů a trustů. Tato pravidla zahrnují například požadavky na kapitál, transparentnost a řízení rizik.
Licence a registrace: CySEC uděluje licence správcům svěřeneckých fondů a trustů. Ti musí splňovat stanovené podmínky a pravidla.
Monitorování a inspekce: CySEC provádí pravidelné inspekce a monitoruje činnost správců. Pokud jsou zjištěny nedostatky, může udělit pokuty nebo odebrat licenci.
Ochrana investorů: CySEC sleduje, zda jsou investoři řádně informováni o rizicích a nákladech spojených se svěřeneckými fondy a trusty. Dohlíží také na to, aby byly jejich zájmy chráněny. Je důležité, aby správci svěřeneckých fondů a trustů dodržovali předpisy stanovené CySEC a dbali na transparentnost a bezpečnost investic
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:48  názory a otázky  (285258)

I náprava šlendriánu se řídí standardními postupy

A nakonec poznámka k vyvrácení nepodložených tvrzení, případná ztráta databáze vyplacených/nevyplacených podílníků trustu má standardní řešení, pochopitelně i s přihlédnutím ke specifikům té které jurisdikce.
Pokud by trust, svěřenecký fond či podobný typ subjektu nebyl schopen prokázat, komu patří jeho majetek, mělo by to pro něj vážné právní následky. Zde jsou některé možné scénáře:
1) Změna správce: Pokud by se ukázalo, že současný správce není schopen řádně prokázat vlastnictví, mohl by být nahrazen jiným správcem, který by měl lepší schopnost prokázat toto vlastnictví.
2) Právní řešení: Pokud by se ukázalo, že svěřenecký fond není schopen prokázat vlastnictví svého majetku, mohl by být nucen spolupracovat s právními orgány a soudy. Hledalo by se, jak dojít k právnímu řešení, které by určilo, komu skutečně patří majetek ve fondu. Například v našem případě by HPH neprokázal vlastnictví k tomuto majetku u akcionáře, který miliony akcií HPH upsal 20 let poté, co byl do trustů podíl beneficienta, spojený v době vzniku s držením akcie HPH, vložen.
3) Ztráta majetku: Pokud by se nepodařilo prokázat vlastnictví, byl by majetek ve svěřeneckém fondu považován za bezvlastní a mohl by být ztracen. To by mohlo mít vážné důsledky pro beneficienty, kteří by přišli o své nároky na tento majetek.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:47  také zaznělo  (285263)

Kdo těží ze záměrného chaosu v majetkových poměrech HPH a Trustu 1 a 2 ?

Na téma podílu Chvatíkové v trustech a pokusů o účelovou distribuci těchto peněz způsobem, poškozujícím původně určené příjemce je nutno přihlédnout k tomu, že v případě sporu též platí, že pokud byla některá rozhodnutí v minulosti odvislá od majetkových závazků společnosti v likvidaci, a ta společnost později byla z likvidace vyloučena vystoupením, či zrušením usnesení o vstupu, pak došlo k jejich zániku, v takovém případě by se soudní rozhodnutí stalo neúčinným.
Napadením nevhodného postupu může být též zkoumáno, o jakou argumentaci byla správcovskou Daventree Trustees Ltd. a jejího ředitele Jiříka pro kyperský soud žádost o odvolání nuceného správce opřena, zda o zájem trusty uzavřít a jejich majetek neprodleně převést do poškozeného HPH, nebo byl uváděn i jiný důvod? Uzavřeny trusty nejsou, podobný záměr akcionářům HPH neprezentoval, byť naopak plánoval odkupy vlastních akcií, o stovkách milionů z Druhé strategické představenstvo také tvrdí, že Harvardu nepatří, to si vysvětlit jak? Chce snad odkupovat za 14 Kč podíly stovek tisíc akcionářů v HPH za situace, kdy plánuje trusty uzavřít s převedením majetku do HPH, to nesmrdí?
Nebo je nynější odklon od dřívějších záměrů jak naložit s Koženého podílem v trustech účelovka, zvýhodňující ovládající osoby v HPH, a ovládající trusty? Lecos vypoví i zdroj finančních toků do správcovské firmy v předchozích 7 letech, jistě by nešel z nelegálního zdroje :-)
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:47  nebo toto ?  (285262)

Kdo těží ze záměrného chaosu v majetkových poměrech HPH a Trustu 1 a 2 ?

Pokud vše shrnu, o platnosti či neplatnosti likvidace HPH v souvislosti se zpochybňováním Trustů žádný soud rozhodovat nemusí, pokud harvard v likvidaci není. Též debata o podílech na HPH z držení kyperek Chvatíkové je nepochopením situace.
Neboť převodem akcií HPH z držení těchto kyperských firem do HPH s nimi nepřechází zároveň veškerý předpokládaný majetek, spojený v minulosti s předmětnými akciemi, což se zvláště týká podílů v Trustech 1 a 2. Akcionář HPH a podílník trustu je od pevně určeného data, stanoveného v zakládající smlouvě trustů zcela odlišná entita, jak je vysvětleno v příspěvcích níže.
O podíly Chvatíkové by měl podle původních záměrů vést spor správce trustů ve prospěch Trust 2, tak podílem Koženého v trusech po potvrzení soudem vypořádat škodu, neboť v době vzniku trustů byli poškození akcionáři HPH zcela totožní s podílníky Trustu 1 a 2, a právě Trust 2 byl k distribuci i dadatečných příjmů zřízen. A pokud získá HPH soudní cestou akcie HPH z držení Kyperek, pak lze předpokládat, že správce trustů dříve s nimi ztotožněné podíly v trustech ovládne taktéž, pokud podílníky nebude mít zájem někdo jinou, méně spravedlivou a logickou distribucí okrást.
Tady dodám, že pokud českého občana podvodným jednáním poškodí správce Trustu, registrovaného na Kypru, který je českým občanem s bydlištěm v ČR, může poškozený podat trestní oznámení přímo v České republice.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:47  další info  (285261)

Daventree Trustees Ltd. - Trust

Podílníkem Trustu se stal každý, kdo byl k datu 4. 12. 2002 akcionářem HPH
www.trust-hph.cz/pages/t1oi.html
Vyplacením hodnoty podílu nedochází k prodeji akcií HPH, a tudíž ani ke změně vlastníka akcií. Provádí se výplata pouze celého podílu, po jehož vyplacení již přestává být žadatel podílníkem Trustu, zůstává však jako majitel akcií akcionářem HPH. V případě prodeje akcií HPH zůstává případný nevyplacený podíl v Trustu podílníkovi – původnímu majiteli akcií HPH k výše uvedenému datu.
Výňatek ze zprávy podílníkům
(z odkazu u odpovědi k bodu 5):
www.trust-hph.cz/pages/t1faq.html#none
V této souvislosti bych rád vyvrátil spekulace o tom, že trust po 10 letech končí. Není tomu tak. Smlouva o založení Trustu říká, že trust je založen na dobu 100 let (paragraf 1.24 Smlouvy). Zrušení trustu po uplynutí 10 let také braní samotný text Smlouvy. V paragrafu 61 se, volně přeloženo říká, že trust může být zrušen po uplynutí 10 let nebo kdykoliv později, pokud nebyly podány platné žádosti, lze očekávat, že již žádné podány nebudou a správce nebo pověřená osoba podnikly všechny kroky pro výplatu.
Již základní podmínka není splněna, ke konci roku 2010 eviduje správce trustu celkem 5801 žádostí o výplatu (z toho 1464 správných), které žádají o výplatu více než 870 tisíc USD. Protože každý týden se toto číslo zvětšuje není tudíž splněn ani druhý požadavek uvedený v paragrafu 61. Informace o tom, že trusty budou po 10 letech zrušeny, je tedy šířena někým, kdo chce jen a pouze škodit a vyvolávat paniku.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:46  Sev cik cak  (285260)

Tak taky něco pozitivního v tom Harvardu - Ševčík k majetku trustů do médií

Jedno z vyjádření ing Ševčíka do médií ke stovkám milionů na Slovensku
Ing. Ševčík v rozhovoru sdělil:
Pan Častorál tvrdí, že část z těchto peněz nakonec mohla skončit až ve Váhostav. Popíráte to?
A rovněž tvrdil, že Druhá strategická kupovala i další akce firem.Ze smlouvy jasně vyplývá, že Druhá strategická může investovat finance pouze krátkodobě do jednoho roku. Peníze jsou dnes například vloženy do podílových fondů Royal Bank of Canada.
Část z nich je i jen na bankovním účtu. Je možné, že část z těchto peněz skončila krátkodobě ve Váhostav. Tuto informaci jsem zachytil už před pár lety.
Jak jsem však již řekl, tak Druhá strategická nemohla za peníze trustů nakupovat akcie jiných firem.
Kolik lidí v současnosti nedostalo ještě zaplaceno za své podíly v trustech?
Jde přibližně o 120 tisíc lidí z trustu 1 a 240 tisíc z trustu 2, kteří si však nepodali žádost o výplatu.
A kolik peněz je potřeba ještě na to, aby všichni dostali vyplaceny své podíly?
Zhruba 70 milionů dolarů.
A ty jsou kde uloženy?
Přibližně 25 milionů dolarů je v Druhé strategické a potom v Royal Bank of Canada a Franklin Templeton. Dvacet milionů je uložených u jednoho českého právníka (Bayera).
Takže kdybyste se zbavili toho receiveru, tak je reálné všechny vyplatit?
Ano. Udělali by se audity a do půl roku se může vyplácet.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:46  Čo toto ?  (285259)

Kdo těží ze záměrného chaosu v majetkových poměrech HPH a Trustu 1 a 2 ?

Problémem Trustů je nyní porušování platné legislativy ze strany nově ustanoveného správce Vlastimila Jiříka (dominantního akcionáře HPH), porušováním povinností, kdy příčinou může být i střet jeho zájmů.
Pro pochopení hodnoty akcií HPH v držení podílníků ( například při zpeněžování v odkupech) má vyjasnění právního stavu trustů a neprodlené informování o všech změnách s důsledky na jejich právní legitimitu zásadní význam, bez této znalosti se nelze o nakládání se svým majetkem odpovědně rozhodovat. A s odpíráním i zásadních informací, vyplývajících ze související legislativy můžou být některé skupiny akcionářů či podílníků nepovoleným způsobem uváděny v omyl, jiné zvýhodněny před druhými.
Nečinností správce porušováním jeho povinností mohou být podílníci poškozeni nejen na svých právech, ale především na svém majetku, pokud by trusty byly záměrně nedbale, bez zajištění odborné péče o spravovaný majetek, nebo pokud by spory zatížený nevymáhaly, či neúčinně bránily, a tím došlo k navyšování již tak značných škod, způsobených podílníkům Trustu 1 a 2.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 28.03.24 02:46  názory a otázky  (285258)

Záměrný chaos v majetkových poměrech HPH a Trustu 1 a 2 ?

Po poradě s právníky ještě připomenutí, že důsledky z nedostatku informací k vašemu majetku nejdou k vaší újmě, je povinností jak společnosti, tak v případě trustů jeho správce, aby vám relevantní informace zajistil, a pokud to neplněním povinností nebo z důvodů jiných překážek nesplní, pak si nápravu zjednáte u dohledového orgánu, dohlížejícího na transparentní fungování kapitálového trhu.
Pokud je pozice podílníka trustu vázaná na pozici akcionáře zakládající společnosti (její matky), má společnost povinnost při stanovení ceny odkupu akcií zakladatelské společnosti zohlednit i hodnotu majetku, který připadá na podíl trustu. Určitá odchylka od obecné úpravy vyplývá z informace na stránkách Daventree Trustees Ltd., vycházející ze zakladatelské smlouvy Trustu kde se uvádí, že prodejem akcií HPH nezaniká pozice podílníka v trustu, odkazujíce se na rozhodný termín vzniku práva na vyplacení hodnoty podílu v Trustu 1 a 2.
Trust (svěřenský fond) je právní institut, který spojuje zakladatele (původního vlastníka majetku), správce trustu a obmyšleného (beneficiary). Zde jsou některé relevantní body:

Listina přání (statut): Zakladatel trustu při jeho založení sepíše listinu přání, ve které určí, jakým způsobem má být trust spravován a kdo má mít z majetku a výnosů trustu prospěch. Tato listina může obsahovat i ustanovení týkající se odkupu podílu trustu.
Odkup podílu trustu: Pokud je podílníkem trustu obmyšlený, může mít právo na odkup svého podílu. Společnost by měla zohlednit hodnotu majetku trustu při stanovení ceny odkupu.
Hodnota majetku trustu: Společnost by měla provést ocenění majetku trustu, aby byla cena odkupu spravedlivá. To může zahrnovat nemovitosti, finanční prostředky, podíly v obchodních společnostech a další aktiva.
Společnost by měla dodržovat zákonné povinnosti a postupovat v souladu s ustanoveními Obchodního zákoníku a dalších relevantních právních předpisů, v tomto případě je nutno brát v potaz i právní předpisy na Kypru, aby byla zajištěna správná právní ochrana a dodržení všech povinností.
Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:


Diskuze ! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů !, další stránky: « Předchozí | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi ! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů !

! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů ! - zdrojová stránka k tématu diskuze ! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů !.

Zasílání Denního souhrnu názorů na ! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů ! e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu ! HPH - výzva nově vzniklého sdružení akcionářů !.

 Burza Prime 16:26 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  610.00  +1.67% 
 ČEZ  837.00  -1.99% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 040.60  +1.03% 
 GEN DIGITAL  520.00  +0.39% 
 GEVORKYAN  258.00  +0.78% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  840.00  +0.90% 
 MONETA MONEY BANK  102.00  +0.59% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -0.13% 
 PHOTON ENERGY  45.40  +0.22% 
 PILULKA LÉKÁRNY  215.00  +2.38% 
 PRIMOCO UAV SE  915.00  -2.66% 
 VIG  725.00  0.00% 
Komodity online
 Ropa 86.78 USD 19:06   
 Zlato 2221.61 USD 19:06   
 Stříbro 24.88 USD 19:06   
 Káva 188.70 USD 19:06   
 Cukr 22.53 USD 19:06   
 Bavlna 91.19 USD 19:06   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.