Dejte si pozor na falešné obchodníky ! - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 8 (8)
 
spíše nečíst (1) 18.04.06 14:25  Tana  hrabalkazavinactiscali.cz  (100559)

Kravina

Harpoon Capital se pokud vím nesnaží nalákat nikoho na žádné investice do cenných papírů, neprezentuje se jako obchodník s CP, ale je to americký broker, který mimo jiné poslouží i neanglicky hovořícímu Čechovi, který se chce vydat na nelehkou a u nás ještě příliš nepoznanou cestu komoditního obchodování. Kdyby u nás byl takový dohled nad všemi "obchodníky", nemuseli desetitisíce z nás-a já mezi nimi-i díky mizerné práci nyní velice ochranářské KCP-přijít o své úspory, které se přelily do kapes nepoctivců a grázlů. A KCP a státní dozor byly nečinné a dodnes nebyl nikdo potrestán.Ať celá slavná KCP nechá poctivé obchodníky na pokoji a nevytváří pofiderní černé listiny ze společností, které se chovají na trhu slušně. Navíc v případě Harpoonu nevím o tom, že by americká společnost NEPODNIKAJÍCÍ v Česku potřebovala jakékoliv povolení nějaké naší komise k podnikání v Americe. Tam mají onačejší dozor, to by se ta naše KCP nestačila divit. Jsem klientkou Harpoonu a tak o tom něco vím.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (1) 04.09.01 10:35  Prochazka  (20714)

taky zaplatim

Za co berou tiskove mluvci penize? za to , ze si berou na triko, co takova KCP zplodi anebo ze pri praci spise lezi?, pri takove odporne zpusobilosti by meli vsichni spise sedet anebo jit poctive makat nez ukazou treba na DATEK. Pokud vubec vedi co a kdo to je. kdyby jsme meli tolik zakonu v cele zemi jako maji v USA pro obchodovani s cennymi papiry, byli by jsme davno v EU.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 04.09.01 10:17  Alan Greenspan  (11810)

co je to KCP?

koukam na bordel v tehle republice a asi zacnu doporucovat investorum aby sem rozhodne nalili sve penize, zarucene o ne prijdou, treba u takoveho obchodnika jako je DATEK! Na druhou stranu, bych tu chtel byt urednikem, protoze kdo takovou kravovinu pusti do sveta nekde jinde, uz druhy den nemusi prijit do prace, ale tady se vlastne nic nestane, o to je to nebezpezpecnejsi.  Co je to tedy vlastne KCP?, skodi zamerne nebo z neznalosti?. Nebo si tam kazdy vari vlastni kasicku a nikdo ji nekontroluje? a na takove uredniky platite dane?  Krasna dzungle, do unie daleko, na balkan to bude bliz?
Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 04.09.01 00:27  Harpoon Capital  infozavinacharpooncap.com  (14309)

Harpoon Capital - Prohlaseni

Harpoon Capital Corp. kategoricky nesouhlasi se svym zarazenim na tzv. "cernou listinu KCP". Harpoon Capital Corp. je americka maklerska spolecnost radne registrovana a licencovana americkou Komisi pro Obchodovani s Futures (CFTC) a je zaroven radnym clenem americke Narodni Asociace Futures (NFA). Je opravdu s podivem, ze tato zakladni fakta mohou uniknout KCP, tedy instituci, jejimz ukolem je monitorovani subjektu aktivnich na kapitalovem trhu.


Harpoon Capital Corp. se sidlem v multinarodnostnim chicagskem districtu nabizi sve sluzby v nekolika jazycich, jednim z nichz je cestina. Tato skutecnost vsak v zadnem pripade nedava pravo KCP ocernovat jmeno nasi spolecnosti zarazovanim do jakehosi seznamu "pochybnych" spolecnosti. KCP by mela svoji aktivitu zamerit na monitorovani spolecnosti, ktere spadaji do jeji kompetence, a americke spolecnosti prenechat peci povolanejsich, tedy americkych regulativnich instituci, ktere svoji kompetentnost prokazuji dnes a denne.


Az se rozhodneme nabizet nase sluzby klientum mluvicim napr. afghanskymi jazyky pasto a dari, take nebudeme potrebovat povoleni Talibanu, ackoli pravdepodobnost, ze se dostaneme i na jejich "cernou listinu" je zrejme prinejmensim stejne vysoka, jako v pripade KCP.


Harpoon Capital Corp. nenabizi ceske cenne papiry a nema pobocku v Ceske Republice ani aktivne z uzemi Ceske republiky neoslovuje ceske subjekty, cimz neporusuje zadny z platnych zakonu (vcetne paragrafu 45c zakona o cennych papirech). Jakekoli povoleni KCP k cemukoli tedy nepotrebujeme, k cemu by nam asi bylo?


Z vyse zminenych duvodu kvalifikujeme uvedeni nasi spolecnosti na "cernou listinu" za prinejmensim nezodpovedne a jestlize vyse zminena "cerna listina" vyjadruje oficialni stanovisko KCP, tedy vladni instituce, nase pravni oddeleni dukladne zvazi kroky proti KCP (nebo jinym pripadnym subjektum), ktere by uvedly situaci na pravou miru.


Ocenujeme umysl KCP zlepsit svuj dozor nad ceskym kapitalovym trhem, i svoji vlastni image ( zvlaste po nedavnych krasich vyznamnych maklerskych spolecnosti spadajicich do kompetence KCP), ale presto zastavame nazor, ze zajmy investora budou nejlepe ochraneny, budou-li investorovi poskytnuty pravdive informace a ne z prstu vycucane polopravdy spichnute horkou jehlou.


Harpoon Capital Corp.


 

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 03.09.01 16:53  Colosseum, a.s.  (14789)

Tiskové prohlášení Colosseum, a.s.

 

Praha 3. září 2001, 13:00


 


Oficiální prohlášení Colosseum, a.s.


 


Colosseum, a.s. nesouhlasí se svým zařazením na tzv. „černou listinu KCP“ a ohrazuje se proti poškození svého dobrého jména. Zveřejnění „listiny“ považujeme za krok správným směrem a ceníme si snahu KCP o zvýšení transparentnosti finančního trhu. Výběr jednotlivých účastníků však považujeme za nešťastný, protože nečiní rozdíly mezi seriózními firmami a ostatními účastníky kapitálového trhu. Na seznamu jsou například i firmy licencované ve Spojených státech tamní komisí pro cenné papíry U.S. Securities and Exchange Commission a komoditní broker s licencí Commodity Futures Trading Commission a řádný člen National Futures Association. Společnost Colosseum je připravena na udělení licence pro obchodování s deriváty a v této záležitosti jedná a podniká příslušné kroky s Komisí pro cenné papíry. Z tohoto důvodu považujeme tento krok za nešťastný.


 


Colosseum, a.s.

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:

přečíst (0) 03.09.01 15:50  selsky rozum  jrkmailzavinacpost.cz  (21313)

Dejte si pozor na falešné obchodníky a ochrance

Myslím, že podstatně víc škody než jeden nelicencovaný obchodník způsobí mnoha drobným akcionářům nezdůvodnitelně předčasné vyřazení stovek isinů z veřejného obchodování (...m.j. i proto, že dle analytiků jedné komise prý v EU takové  firmy se stovkami zaměstnanců a nezřídká až stamiliony Kč tržeb nemají hodnotu ani 1 mil. Eur).


... a protože my chceme být evropští i za cenu "nedonošence bez inkubátoru" ... tak u nás budeme takové firmy považovat za "nicotné" z vlastní iniciatívy" .... áách jo, není nad samozvané "radobyochrance"  - co bychom si bez nich počali ....

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:

přečíst (1) 03.09.01 13:04  clip  (22902)

DATEK ???

Proc DATEK,


DATEK mi pripada jako seriozni obchodnik, clen NASDu. Pokud by se neco stalo s datekem tak by asi byl v US pekny rev ancto u neho ma nezanedbatelne mnozstvi lidi ucet. A kdyby byly jenom nejake naznaky tak nato jejich sec dohlidne, ne jako nase slavna komise, ktera si nedokazala pohlidat PI a ted srovnava datek.com napr. s druzstvem drobnych investoru. Zajimalo by mne docela jestli Komise prudi pouze proto, ze datek je nejznamejsi nebo vsichni zahranisni on-line brokeri nemaji nejaky lejstro.

Dosavadní doporučení: přečíst (1)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 03.09.01 15:29  OMV  shellzavinacquick.cz  (22251)

DATEK ???

To víte odborníci z KCP, aby se za týden do seznamu nedostala třeba Komerčka.

Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:


Diskuze Dejte si pozor na falešné obchodníky !, další stránky: 1

Odkazy k diskuzi Dejte si pozor na falešné obchodníky !

Dejte si pozor na falešné obchodníky ! - zdrojová stránka k tématu diskuze Dejte si pozor na falešné obchodníky !.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Dejte si pozor na falešné obchodníky ! e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Dejte si pozor na falešné obchodníky !.

 Burza Prime 16:26 
Název Kurz Změna
 COLT CZ GROUP SE  610.00  +1.67% 
 ČEZ  837.00  -1.99% 
 ERSTE GROUP BANK A  1 040.60  +1.03% 
 GEN DIGITAL  520.00  +0.39% 
 GEVORKYAN  258.00  +0.78% 
 KOFOLA CS  270.00  0.00% 
 KOMERČNÍ BANKA  840.00  +0.90% 
 MONETA MONEY BANK  102.00  +0.59% 
 PHILIP MORRIS ČR A  15 820.00  -0.13% 
 PHOTON ENERGY  45.40  +0.22% 
 PILULKA LÉKÁRNY  215.00  +2.38% 
 PRIMOCO UAV SE  915.00  -2.66% 
 VIG  725.00  0.00% 
Komodity online
 Ropa 86.48 USD 17:22   
 Zlato 2216.26 USD 17:22   
 Stříbro 24.76 USD 17:22   
 Káva 189.51 USD 17:22   
 Cukr 22.56 USD 17:22   
 Bavlna 91.22 USD 17:22   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.