Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu - Diskuze, názory, doporučení a hodnocení

 Hodnocení:      0 1 2 3      
Diskutující:
Návod    
 

Výpis příspěvků 1 až 20 (132)
 
přečíst (3) 02.02.12 09:51  INTELIGENT  (151386)

Změna je život

  Tak jsem si říkal - změna je život, když se o víkendu stránky změnily. Zvykl jsem si už na leccos, zvyknu si i na ty nový barvy. Taky jsem si řekl že nebudu nikam věšet svůj názor, stejně by se okamžitě ozval  Rup - co by  zdejší (bez urážky) "ombudsman z lidu" se svým "Hej"  :-D . A stejně by to k ničemu nebylo - o jeden názor víc, či míň.  A hlavně jsem doufal, že časem mi ta změna nepřijde tak zásadní.
 Ale nadruhou stranu, proč se schovávat do mlčícího davu, to už tu jednou bylo . Takže shrnutí ode mne. Jako zastánce konzervativního názoru  tu musím sdělit, že se mi nový vzhled nelíbí, což je  nepodstatné - od toho tu stránky nejsou, ale hlavně mi připadá méňe přehledný a víc naplněný masivní reklamou ( to se dá i  chápat ) . Chybí mi zejména přehlednost a obsažnost první stránky ( názory, titulky zpráv, měny, komodity, malé ale přehledné grafy - ostřejší tenká čára grafu, i barevně mi str. vyhovovaly ) a mnoho dalších detailů, které pro mne tento web učinily jedním z  každodenních průvodců při obchodech. Změnu k horšímu v obdobném gardu pociťuji i na webu HN . Tam však  byla i změna vlastnické struktury, takže to bylo očekávané  narozdíl od situace zde. Nevšiml jsem si ani, že by změně předcházela anketa spokojenosti se stránkami, či větší známky nelibosti u uživatelů. Pokles navštěvovanosti bych viděl spíš v odlivu peněz z kapes zdejších investorů v důsledku událostí na trzích v ulynulých 4 letech a s tím spojeným  odchodem z trhu obecně.
   Nicméně změna je život, jak jsem napsal v úvodu, respektuji nový vzhled a věřím, že spousta z vás ho uvítala. Mě však nevyhovuje a proto pozici těchto stránek na mém monitoru zvolna nahrazují stránky konkurenční. I tam mám výhrady a zejména diskutující  a jejich názory mi budou chybět, ale graficky a přehledností mi jejich prostředí vyhovuje víc. Takže přeji hodně štěstí všem starým i novým bardům . A mějte se tu, já jdu jinam.  


Dosavadní doporučení: přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (5) 02.02.12 11:12  tut0vka Jméno 'tut0vka' používá stále stejný uživatel  (148919)

Změna je život

hm jsem šel taky ke konkurenci obnovit kdysi zapomenuty nick / jak se mně tam dříve nelíbilo graficky ,tak ted už to tam je přehlednější  i když to není ono jako tady zastara , jak tady po tom výplodu seberealizace majitelů / a ten rupchuj je i tam,kde ten člověk na to spamování bere čas :p)
Není před ním kam utýct :o(


Dosavadní doporučení: spíše nečíst (5)
Vaše doporučení:

přečíst (6) 01.02.12 18:11  holka  (151373)

pěkné

 moc líbí, je čistý, moderní, přehledný, změna je výborná, hned se mi lépe hledá a pohled mi blaží na duši :-)


Dosavadní doporučení: přečíst (6)
Vaše doporučení:

spíše nečíst (1) 31.01.12 15:16  ... Jméno '...' používá stále stejný uživatel  zavinac  ()

...

Promiňte, ale takovýhle text nemůžeme uveřejnit.
Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (13) 31.01.12 00:07  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

... tož si to pěkně shrneme :)

Giuseppe - „Konečně pořádná úprava. To, co se tady dělo bylo na ostudu tvůrce www.“ ... to se mi jeví jako kladný postoj :), že.
kluk z plakátu - vcelku vřelý postoj k novému designu a má přesvědčení s argumenty, což zde není zrovna běžné.
Petr H. - poněkud tendenční chvalozpěv :).

... tím konćí jednoznační příznivci, kteří promluvili.

Václav v.r. - zprvu mírný šok, poté mírná rezignace. Je to hodnej člověk, mám ho rád. Má doma béžové kanape, měl to tedy snadnější.
míra s - stŕídmý postoj flegmatika. ... velmi cenné :) a velmi české.
Dio - psychologicky fundovaný náhled většího záběru, big picture. ... tomu již není pomoci :).
Omega - absolutní šok. Po oživení RSS se mu vrátila zdravější barva a začlo bít i srdce. Tady jsem již měl trochu obavy.
Rally_man - nespokojen, nicméně podal kritiku fundovanou, směřovanou ku nápravě věcí. Dokonce jsem se i poučil :).
rufus - to vidí tepleji a temná síla chladněji nežli je nutno. Možný náhled, ač protipóly. Ani nebyli příliš vulgární.
Luigi - nespokojen, leč konstruktivně mejloval. K čemuž nekompromisně vyzval i ostatní a standardně požádal, aby se mu naklikalo. Nevyhověl jsem mu ani v jednom :).
Albert - vidí již jen polovinu barev spektra, pročež jeho vlídný postoj nedává rozumný smysl.

... tim končí Ti, kteří vědí o čom je život a promluvili. Holt na nás dopadají rány, a my s nimi musíme žít. ... čtu to a má to hloubku, že, jj.

... za naprosto nesouhlasící bez pochopení jsem svévolně vybral následující:

dantes - dal svoji obvyklou sadu vícenásobných vykřičníků, zaujímavý zlozvyk. Ale má medajlu, pročež naň dám, nikoli ale v tomto.
zdenek - umírněný projev, nicméně dokonale mimo.
... a konečně, ano, tut0vka :), ten nezklame. Něco tak příšernýho, jako je jeho náhled, to je jednak nereprodukovatelné, druhak mi nadával :), a do třetice je to mimoň. A po celém baráku má rozvěšeny vcelku nevkusné :) obrázky spoluautora debatovaných změn portálu, hm, pozoruhodné.

... pokud jsem někoho opomněl, ať je spíše rád. Dál to byli již víceméně občané bez názoru, chuti, zato s dosti silným odérem. Asi bychom si neměli co říci. Kdo si plete kritiku s buranským hulvátstvím, popisem svého vyměšování a nesmyslně silnými slovy, nezaslouží slitování :).

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (13)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 31.01.12 07:26  Omega  (151328)

... tož si to pěkně shrneme :)

No teda Rupe.
Jak se může někdo takhle nudit 7 minut po půlnoci.


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (9) 31.01.12 10:05  tut0vka Jméno 'tut0vka' používá stále stejný uživatel  (148919)

... tož si to pěkně shrneme :)

měli by na něj hodit sít,tohle je už nemoc :p)


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (9)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (7) 30.01.12 23:07  Tina  (151335)

Nová tvář se mi nelíbí.

Navštěvovala jsem KURZY denně a chybí mi ta stará úprava.Je to mdlé a mám pocit, že jsem na jiných stránkách.Jsem rozčarovaná.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (7)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (6) 30.01.12 21:40  Omega  (151328)

Hurráááá

Gratuluji.
Představte si, že vývojáři to fórum opravdu čtou a postupně to opravujou.
RSS už opět jedou :)

Díky vývojovému týmu


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (5) 30.01.12 21:44  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

Hurráááá

... rss-ko bylo zmíněno i na erste-fóru. Taky některé barvy se již změnily.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (5)
Vaše doporučení:

určitě přečíst (6) 30.01.12 21:23  Antonin Foller Jméno 'Antonin Foller' používá stále stejný uživatel  antoninzavinacfoller.cz  (163620)

Děkujeme za názory

Dobrý večer.
     Děkujeme za všechny názory, které se objevily zde v diskuzi i připomínky poslané mailem. Všechny připomínky, které se týkají funkčnosti, rozsahu informací a obsahu budeme postupně řešit a jsme za ně rádi.Kdo ví, jak to chodí v nezávislém vydavatelství, které za sebou nemá sílu Googlu, Seznamu či Dnes a potřebuje najednou předesignovat několik desítek aplikací poskytujících informace zdarma snad pochopí, proč jsme zvolili tuto cestu. To, že bychom si nevážili názoru našich dlouholetých uživatelů to ale jistě nebylo.
     Na je možné se podívat do archivu, třeba do roku 2006 či do roku 1997 kdy běžel web asi rok. V tom tisíciletí také vzniknul základní layout a struktura webu či pohledy online a detail, které běží dodnes, doplněné o zhruba 500 různých stránek ze všech oborů financí.
     Táhnout zátěž minulého tisíciletí donekonečna nešlo.
     I v novém webu jsme se snažili zachovat všechny ovládací prvky na svém místě, pokud to bylo v rámci rozdělení stránky možné. Naší snahou bylo také zachovat veškerý obsah a pevně věříme, že i veškeré uživatele.

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (6)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (7) 30.01.12 21:42  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

Děkujeme za názory

... za sebe ale pevně věřím/doufám, že zátěž obsahu chatu minulého tisícletí povlečete důsledně a hrdě dál. Je to docela rarita :), nicméně cenu má těžko vyčíslitelnou :)).

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (7)
Vaše doporučení:

určitě nečíst (9) 30.01.12 19:25  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

:) tedy takový konzervy

... jako na zdejším portálu, to se hned tak nevidí. Holt, věci se občas mění, lze mít námitky, ale tady je akorát: nelíbí, hnus, zvracel bych a kdesyk-cosyk. Koho váš vkus zajímá?, tan máme každej jinej. Kecy k věci, jen to se počítá. Tyhle vaše námitky ohledně vkusu jsou naprosto nepodstatný, resp. jsou podstatný jen pro vás, což nikoho nezajímá. A jako nepodstatný budou pochopitelně odkopnuty. ... jestli je to zlatý či brčálová je fuk, hlavně ať je to čitelný a nějak je to sladěný, tolik k barvám a na tom trvám. Šlo by to řešit nabídkou barevných schémat, není v tom źádný problém, ale asi to neudělaj´. ... nékdo se neumí přihlásit, proćež chyba není na jeho straně, jinej nevidí vyhledávací pole, někam mu zmiznul oblíbenej graf a hle, je na váliu, neporadí si. ... prostě sranda ... no, ale mchcáááááááách, smutné, smutný pohled na spoluobčany. Je ale fakt, že takhle je to všude, nuda.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (9)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (11) 30.01.12 19:31  tut0vka Jméno 'tut0vka' používá stále stejný uživatel  (148919)

:) tedy takový konzervy

bože co ty seš za kretena,nemusis reagovat na kazdeho co tu neco napise,mel jsem te driv za soudneho,zmenil jsem nazor,nazdar


Dosavadní doporučení: určitě přečíst (11)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (8) 30.01.12 19:39  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

:) tedy takový konzervy

... jen nesoudný kretén není schopen změny názoru :), pročež Tě chválím. ... také je vhodné býti adaptibilní, kupř změní-li se web :), což Tě již ale mnoho nechválím. Ale nenadávám Ti, holt jdeš rád se stádem :)). ... zdar a též nazdar.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (8)
Vaše doporučení:
určitě přečíst (3) 30.01.12 19:51  achjo  (150268)

:) tedy takový konzervy

stádo nestádo,je to hrozný nezvyk,uvidíme časem,třeba tomu přijdeme na chuť.Impresionisti a jejich obrazy byli taky ze začátku nepochopeni  :-))

Dosavadní doporučení: určitě přečíst (3)
Vaše doporučení:
spíše nečíst (1) 30.01.12 20:49  SOS  (151331)

:-) jako ty dnešní konzervy ...

Jako vtip dobrý. Když mi něco nechutná, tak to nejím a když mi to chutná (líbí) tak už to neseženeš.


Dosavadní doporučení: spíše nečíst (1)
Vaše doporučení:
určitě nečíst (6) 30.01.12 21:02  Rup Jméno 'Rup' používá stále stejný uživatel  (150092)

:) tedy takový konzervy

... i pokud budeš měnit nicky jak fusekle, narváno tu prostě nebude, budeš to pořád jen Ty jeden jediný.

Dosavadní doporučení: určitě nečíst (6)
Vaše doporučení:
přečíst (0) 30.01.12 23:30  SOS  (151331)

:) tedy takový konzervy

Myslím, že jsou tady i jiní a oněmnění úžasem bude pokračovat ještě několik dnů od těch, kteří ke své škodě nechodí každý den.


Dosavadní doporučení: přečíst (0)
Vaše doporučení:


Diskuze Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu, další stránky: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Další »
stránkovat diskuzi po 10 | 20 | 50

Odkazy k diskuzi Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu

Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu - zdrojová stránka k tématu diskuze Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu.

Zasílání Denního souhrnu názorů na Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu e-mailem.

Přidat názor - vložte vlastní názor, doporučení, hodnocení nebo zkušenost k tématu Kurzy.cz představují novou tvář svého finančního portálu.

 Burza Prime 14:20 
Název Kurz Změna
 COLT(CZG)  612.00  +2.00% 
 ČEZ  848.50  -0.64% 
 ERSTE  1 041.00  +1.07% 
 GEN(NORTON)  520.00  +0.39% 
 GEVORKYAN  256.00  0.00% 
 KB  842.50  +1.20% 
 KOFOLA  270.00  0.00% 
 MONETA  102.00  +0.59% 
 PHOTON  44.20  -2.43% 
 PILULKA  215.00  +2.38% 
 PM  15 820.00  -0.13% 
 PRIMOCO   915.00  -2.66% 
 VIG  729.00  +0.55% 
Komodity online
 Ropa 86.56 USD 14:00   
 Zlato 2215.53 USD 14:00   
 Stříbro 24.73 USD 14:00   
 Káva 188.85 USD 14:00   
 Cukr 22.47 USD 14:00   
 Bavlna 91.62 USD 14:00   
Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.