PÁTEČNÍ DOBROTY (10.12.1999) (20.10.2012)
Stálá páteční rubrika
krušovické restaurace ”NA MICHELSKĚ”- vždy aktuální recept z víkendové nabídky specialit.
Tento víkend připravujeme
k příležitosti
otevření
ZIMNÍ ZAHRADY
"GRILOVANÉ JEHNĚ NA DŘEVĚNÉM UHLÍ"
- Suroviny na 10 porci:
Pracovní postup:
Jehně alespoň 5 dní předem důkladně nasolíme a naložíme do oleje. Začneme se shánět po známých v Michelských pekárnách nebo v Poldovce Kladno, protože je dobré si jehně předpéci a tak velkou troubu doma určitě nemáte (hloupý vtip, že). No a pak se jehně griluje na dřevěném uhlí a potírá se pravidelně směsí grilovacího koření a oleje.
Přejeme dobrou chuť.
Krušovická restaurace ”NA MICHELSKÉ”
– Michelská 87, Praha 4 – Michle(5 min od metra Kačerov) Rezervace míst na tel. 02/61 21 83 79
Poslední zprávy z rubriky Dobroty:
Přečtěte si také:
Prezentace
24.04.2024 Výsledková sezóna: Jak se daří výrobcům čipů a...
23.04.2024 Podle čeho vybírat plechový zahradní domek?
Okénko investora
Ali Daylami, BITmarkets
Michal Brothánek, AVANT IS
Olívia Lacenová, Wonderinterest Trading Ltd.
Evropský průmysl zelené energie má problém: Společnosti se stěhují do USA
Mgr. Timur Barotov, BHS
Trhy střízliví a vedou ruku amerického Fedu ke zpřísnění politiky
Petr Lajsek, Purple Trading
Miroslav Novák, AKCENTA
Spotřebitelská inflace v eurozóně odeznívá, pro služby to však úplně neplatí
Jiří Cimpel, Cimpel & Partneři
Jakub Petruška, Zlaťáky.cz