Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  14.12.2017 09:53:23

Long signál na akcie Amazon

Investiční newsletter Breakout Trader od LYNX přináší každý týden 5 investičních analýz. Jedná se o analýzu čtyř světových akcií a jednoho ETF. Analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu i výstupu (stop-loss i cílové ceny). Komplexní krátkodobá analýza jednotlivých titulů přibližuje investorům strategii zkušených investičních profesionálů.

Naváží akcie Amazon na růstový trend?

Internetový obchod Amazon byl tento rok pro investory opět trefou do černého. Přestože se cena dlouho rozhodovala kam dál, nakonec na konci října nabrala severní směr a zastavila se až nad značkou $1 200.

K prolomení psychologické hranice $1 000 přispěly vydařené kvartální data, které firma prezentovala v polovině podzimu. Od té doby akcie přidaly 20 % na hodnotě a technická korekce, ve které se nyní nacházíme, je patrně jen dočasnou zastávkou. Obchodní plán pro akcii Amazonu je celkem jednoznačný.

Korekce níž již byla dokončena a nyní předpokládáme další pokračování růstu. Předpokladem pro růst je nejen technická, ale i fundamentální stránka. S blížícím se koncem roku se online obchodům často daří. Do pozice budeme vstupovat na ceně $1174 se stoplossem na $1120. Profit cílíme na $1300.

Prorazí akcie Rockwell Automation aktuální formaci?

Americká společnost Rockwell je specialista na automatizované procesy v průmyslové výrobě. Průmyslu se nyní v USA obecně daří velmi dobře a tato firma z toho náležitě těží. Cenné papíry od začátku roku prakticky jen rostou.

Na začátku listopadu společnost prezentovala kvartální výsledky, které byly opět velmi pozitivní. Prudká reakce ceny dostala trh mnohem výš a část investorů tak začala vybírat své zisky. Pokračující konsolidace vytváří formaci trojúhleníku.

Pakliže cena prorazí horní hranu trojúhleníku, budeme vstupovat do dlouhé pozice. Otevírat budeme nejdříve na ceně $195, nyní je tedy důležité trpělivě čekat. Stoploss pokládáme pod spodní hranu na cenu $187,50 a s profitem míříme na maximum na $210.

Získejte kompletní analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF.

Registrujte se k odběru investičního newsletteru Breakout Trader zcela zdarma a bez závazků na odkazu www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako ředitel české a slovenské pobočky LYNX. Akciovými trhy se zabývá již od roku 2007. Specializuje se zejména na americké trhy a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. V současnosti studuje program CFA.


LYNX

Logo LYNX

LYNX je specialista na online investování. Českým a slovenským investorům poskytuje nejširší nabídku trhů a instrumentů v kombinaci s extrémně nízkými poplatky. Umožňuje obchodovat akcie, opce, futures, forex, ETF, dluhopisy, certifikáty a další instrumenty na jediném účtu. Akcie a ETF je možné obchodovat od $5 v USA nebo od €6 v EU.


Získejte tipy na akcie a ETF zdarma

Chce získat aktuální tipy na akcie a ETF na tento týden? Investiční newsletter Breakout Trader přináší pravidelně každé úterý podrobnou analýzu čtyř akcií a jednoho ETF včetně konkrétních úrovní vstupu a výstupu. Zaregistrujte se k odběru zdarma a bez závazků na www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 17:28  Elektromobily již nejsou “in”?! Hrozí Tesle další propad? Petr Lajsek (Purple Trading)
Čt 14:00  Live and Work – Životní styl nové generace Michal Brothánek (AVANT IS)
St   9:19  2024 je rokem voleb, co to znamená pro akcie? Mgr. Timur Barotov (BHS)

Přečtěte si také:

15.09.2021Long signál $3750 na akcie Amazon (AMZN) Jonáš Mlýnek (LYNX)
05.09.2017Long signál na akcie Acacia Communications (ACIA) Jonáš Mlýnek (LYNX)
22.08.2017Long signál na akcie GNC Holding (GNC) Jonáš Mlýnek (LYNX)
16.08.2017Long signál na akcie PetMed Express (PETS) Jonáš Mlýnek (LYNX)
02.08.2017Long signál na akcie Renewable Energy (REGI) Jonáš Mlýnek (LYNX)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688