Jonáš Mlýnek (LYNX)
Okénko investora  |  07.12.2017 15:00:00

Long signál na akcie Twitter

Investiční newsletter Breakout Trader od LYNX přináší každý týden 5 investičních analýz. Jedná se o analýzu čtyř světových akcií a jednoho ETF. Analýzy obsahují konkrétní úrovně vstupu i výstupu (stop-loss i cílové ceny). Komplexní krátkodobá analýza jednotlivých titulů přibližuje investorům strategii zkušených investičních profesionálů.

Naváží akcie Twitter na růstový trend?

Populární sociální síť Twitter si mezi býky dlouhodobě neužila příliš oblíbenosti. Již od IPO poznaly akcie téměř výhradně jižní směr. Výprodeje byly zrychlovány neuspokojivými kvartálními výsledky. Až od listopadu tohoto roku se objevily pozitivní zprávy. Twitter dokázal investory potěšit pozitivními čísly, což se odrazilo v růstu cen akcií.

Na grafu jsou zřetelné pozitivní nárusty momenta, které jsou však krátce poté následovány prudkými korekcemi. Po propadu z minulého týdne by nyní měl zafungovat 20-denní průměr jako support a s ohledem na výši předchozích pohybů se poté nabízí potenciál pro 15% rally.

Budeme spekulovat na odražení ceny a vstup volíme těsně nad úroveň $21, což je maximum předchozích dvou dnů. Stop příkaz umístíme pod minimum aktuální korekce, což implikuje riziko okolo 5 %.


Odrazí se akcie Square od klouzavého průměru?

Společnost Square je jedním z letošních vítězů na Wall Street. Cena akcií se od začátku roku více než ztrojnásobila. První významnější korekce přišla až v posledních dnech. Technicky se však stále nacházíme v býčím trhu.

Kurz akcií se nyní nachází na úrovni 50-denního průměru, což nám nabízí výbornou obchodní příležitost. Pokud se na trh vrátí růst, mohlo by dojít k rychlé explozi, kterou si nechceme nechat ujít.

Pokud by akcie zavřely pod zmíněným průměrem, strategie by již nebyla aktuální. Před vstupem tak akcie musí prokázat sílu. Nabízí se tedy vstup nad maximem začátku týdne a stop-loss pod minimem začátku týdne. Zajímavý je také vyšší podíl short pozic v akciích SQ.


Získejte kompletní analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu

Chcete podrobné analýzy s konkrétními úrovněmi vstupu a výstupu pro všechny výše zmíněné tituly? Celkem můžete každý týden získat investiční analýzy čtyř akcií a jednoho ETF.

Registrujte se k odběru investičního newsletteru Breakout Trader zcela zdarma a bez závazků na odkazu www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

Upozornění: Všechny úrovně vstupů i výstupů z obchodů vychází z osobních strategií autorů newsletteru a mají pouze informativní charakter. Neměly by být chápány jako specifická nákupní a prodejní doporučení, ale jako podklad pro další analýzu se zohledněním Vašich investičních možností a zkušeností. Ujistěte se, že znáte podmínky investičního newsletteru.

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek

Jonáš Mlýnek působí jako ředitel české a slovenské pobočky LYNX. Akciovými trhy se zabývá již od roku 2007. Specializuje se zejména na americké trhy a na vlivy politických a makroekonomických událostí na zahraniční trhy. V současnosti studuje program CFA.


LYNX

Logo LYNX

LYNX je specialista na online investování. Českým a slovenským investorům poskytuje nejširší nabídku trhů a instrumentů v kombinaci s extrémně nízkými poplatky. Umožňuje obchodovat akcie, opce, futures, forex, ETF, dluhopisy, certifikáty a další instrumenty na jediném účtu. Akcie a ETF je možné obchodovat od $5 v USA nebo od €6 v EU.


Získejte tipy na akcie a ETF zdarma

Chce získat aktuální tipy na akcie a ETF na tento týden? Investiční newsletter Breakout Trader přináší pravidelně každé úterý podrobnou analýzu čtyř akcií a jednoho ETF včetně konkrétních úrovní vstupu a výstupu. Zaregistrujte se k odběru zdarma a bez závazků na www.lynxbroker.cz/breakout-trader.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Okénko investora:

Čt 17:28  Elektromobily již nejsou “in”?! Hrozí Tesle další propad? Petr Lajsek (Purple Trading)
Čt 14:00  Live and Work – Životní styl nové generace Michal Brothánek (AVANT IS)
St   9:19  2024 je rokem voleb, co to znamená pro akcie? Mgr. Timur Barotov (BHS)

Přečtěte si také:

10.01.2018Long signál na akcie Twitter (TWTR) Jonáš Mlýnek (LYNX)
05.09.2017Long signál na akcie Acacia Communications (ACIA) Jonáš Mlýnek (LYNX)
22.08.2017Long signál na akcie GNC Holding (GNC) Jonáš Mlýnek (LYNX)
16.08.2017Long signál na akcie PetMed Express (PETS) Jonáš Mlýnek (LYNX)



Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688