Inzerce (Inzerce)
Úvěry, půjčky  |  07.11.2017 13:53:19REKLAMA

Které půjčky se dnes opravdu vyplatí?

Vybrat správnou půjčku, která se skutečně vyplatí, nemusí být až tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Jestliže jste v situaci, kdy hledáte a nechcete šlápnout vedle, podívejte se s námi na přehled těch, které jsou dobrou volbou, se kterou rozhodně vedle nešlápnete. Jedná se jak o půjčky bankovní, tak jsme do našeho přehledu vzhledem k výhodnosti zařadily i takové, které jsou spojené se segmentem nebankovním.

Jděte do jedné z největších bank u nás

Banky jsou u nás s ohledem na výhodnost půjček jasnou stálicí. Proto není divu, že vám jako první možnost banku skutečně doporučíme. Prvním příkladem úvěrového produktu, který se vám rozhodně vyplatí, je půjčka od České spořitelny. Lákadla jsou zde poměrně jasná a jsou spojena primárně se stabilitou banky a také s tím, že je v rámci svých poboček dobře dostupná. K tomu přidejme i jasně dané podmínky a zcela pochopitelně i férový přístup ke každému klientovi.

Když se podíváme i na samotnou charakteristiku půjčky, je možné si půjčit sumu začínající na částce 20 000 Kč a končící na hodnotě 700 000 korun českých. Splatnost půjčky je od jednoho, do deseti let. Samozřejmostí je též získání bez ručitele. Pokud jde o její celkovou výhodnost, tak tu můžeme jasně shrnout do tří konkrétních bodů:

  • Úroková sazba začíná na hodnotě 6,9 % p.a.
  • RPSN začíná na hodnotě 7,4 %
  • Při řádném splácení je možné získat až 12 splátek zpět


Hitem jsou i osvědčené nebankovní půjčky

I ty ukazují, že se dokážou přizpůsobit současné poptávce. Pokud jde o získání, tak často trumfnou jednotlivé banky, protože u nebankovních společností je získání peněz rychlejší a také mnohdy výrazně jednodušší. Když jde o úrokovou sazbu, tak ta je často velmi podobná, někdy může být i nižší. Jedním z dobrých příkladů nebankovní společnosti může být Fenix nebankovní půjčka. Ta jasně ukazuje, že umí nabídnout takový úvěr, který dnes klienti poptávají, a je zároveň spojena s možností snadného vyřízení, i s jistotou férových podmínek, včetně výhodnosti.

Mikropůjčky začínají dominovat

Třetí náš tip, který patří mezi půjčky, které se dnes opravdu vyplatí, je spojený se segmentem mikropůjček. Ty dnes jasně ukazují, že se snaží být tím nejlepším, co na současném úvěrovém trhu je. Pokud je neznáte, vhodné bude podívat se na základní charakteristiku toho, jak rychlé půjčky na účet vypadají. To hlavní, co je s nimi spojeno, jsou jasně dané podmínky, kombinované s jednoduchostí. Danou půjčku poznáte celkem jednoduše:

  • K dispozici jsou spíše menší sumy peněz
  • Splatnost je pevně daná, peníze se vrací jednorázově
  • Schválení je rychlé a proběhne online

Hitem této možnosti je rozhodně fakt, že v rámci segmentu není problém najít několik poskytovatelů, u kterých je dostupná první půjčka zdarma. Už samotný název celkem dobře a přesně vystihuje, o co konkrétně se má jednat. Skutečně nejde o nic jiného, než o možnost získat peníze zcela bez úroku a také zcela bez RPSN. Jediným požadavkem je zde to, aby byla získaná suma splacena v termínu a aby se jednalo o první žádost udaného poskytovatele. Tímto se i tento segment řadí do skupiny těch, které se opravdu vyplatí.

Chcete dalších několik tipů?

Pokud jde o další půjčky, které se v současné době mohou vyplatit, doporučujeme nahlédnout i do segmentu P2P půjček, který dnes láká hlavně na skutečně velmi nízké úrokové sazby. Dále je vhodné hledět například také na různé výhody. Jednu, kterou je odpouštění splátek, jsme již zmínili. Výhodné ale může být i to, když máte k dispozici možnost vrácení úrokových sazeb, nebo třeba částečné předčasné splacení zcela bez sankcí. I to je znakem půjčky, která je opravdu výhodná a většině žadatelů se zcela logicky umí vyplatit.

Upozornění redakce Kurzy.cz: Články, jejichž autorem nejsou Kurzy.cz, nevyjadřují názor redakce či provozovatele portálu Kurzy.cz. Využijete-li v článcích poskytnutá sdělení jako investiční doporučení nebo poradenství, činíte tak z vlastního uvážení, na vlastní náklady a riziko.






Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Ochranné známky

Finanční katalog

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Monitoring ekonomiky

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688