chytryhonza.cz (chytryhonza.cz)
Finanční rady  |  03.11.2017 12:26:47

Budoucnost poradenství? Online!

Poradce 2020 je dobře známým pojmem u téměř dvou tisíců finančních poradců v Česku, zejména díky svým online metodickým nástrojům a aplikacím. V čem konkrétně ale poradcům pomáhá, kam směřuje a proč?

Bonnet (a jeho Poradce 2020) je inovačním tahounem tuzemského trhu finančního poradenství už třetím rokem. Přibývá inovací, klientů i poradců, které přilákala možnost vyzkoušet si systém Bonnetu nezávazně a zdarma.  

Smysl online řešení potvrzují i čísla. Například rok od spuštění nového systému na pojištění majetku vzrostla online produkce o 70 %. Ovšem aniž by klesl offline, tedy sjednání smluv přes aplikace pojišťoven a papírové smlouvy. 

Na jakých základech tedy Poradce 2020 stojí?

 
Filtr hypoték
Aplikace na porovnání hypoték od více než deseti bank. Ať už má klient jakýkoliv příjem, jakoukoliv nemovitost, jakékoliv požadavky, srovnávač přehledně seřadí jen ty nabídky, které jeho požadavkům odpovídají.
 
Pojištění bez podpisu
Cestovní a pojištění majetku zcela bez podpisu pro klienty i poradce. Trvá maximálně pět minut, poradce nemusí nic posílat pojišťovně nebo ukládat zvlášť do systému. Formulář je sjednocený pro všechny pojišťovny, data denně aktualizována, včetně veškerých slev.
 
Provize bez čekání
U pojištění cest a majetku mají poradci kompletní provizi nejpozději do 14 dní. Na rozdíl od konkurence, kde na odměny čekají i dva měsíce.
 

Unikátní metodický nástroj Bonnetu pro výběr životního pojištění. Systém čítá na 150 parametrů a jde do těch nejmenších detailů, včetně slev a bonusů. Ať už klient chce do pojistky zahrnout pojištění zad nebo zdraví v době těhotenství. 

 
Automatický záznam jednání
Projít s klientem nabídku, to samé zadat do systému a ještě jednou zapsat do záznamu jednání. Tohle v Bonnetu odpadá. Aplikace veškeré kroky poradce při sjednání zaznamená a automaticky vygeneruje zprávu pro systém, pojišťovnu i pro klienta. Poradci ušetří s každým prodejem 15 minut času, ale především nemusí jeden úkon zbytečně opakovat.
 
Jednotné formuláře
Všechny pojišťovny mají v Bonnetu jednotné formuláře. Díky nim a “side by side” zobrazení je systém nejpřehlednější na trhu.
 
Relevantní zdroje a pravidelná aktualizace
Bonnet při tvorbě systému spolupracuje s finančními subjekty, poradci i ČNB. Informace k produktům pochází přímo od bank a pojišťoven, které pravidelně kontrolují denní aktualizace, takže poradci nemusí nic ověřovat. Jen Poradce 2020 udrží v hlavě detaily nabídek 15 pojišťoven se všemi změnami!
 
Online na pevných základech

Dobrý a funkční online nikdy nestojí sám o sobě, ale souvisí i s funkční lidskou podporu. Poradci v Bonnetu mají k dispozici koordinátory, technologickou a právní podporu a telefonický servis.

 

“Pro hodně firem bývá online zázemí poradců jen hezkým doplňkem. Pěknou mašlí, na kterou utáhnete méně zkušené a mladé poradce. Mnohdy ale pěkné balení jen maskuje roky stagnace a zastaralé nefunkční systémy. Je řada firem, která se na jedné straně chlubí online srovnávačem ale smlouvy stále uzavírají po telefonu a vyplňují papírové formuláře,” říká ředitel obchodní sítě Jan Steinbauer a dodává, že dobrý online musí vždy vycházet z řemesla a potřeb poradců.

Více informací o společnosti Chytrý Honza

Chytrý Honza nabízí klientům rychlé srovnání finančních produktů a služeb mnoha desítek finančních institucí působících v České republice. Některé si mohou rovnou i sjednat, což udělalo z Chytrého Honzy první český e-shop s financemi. Akvizicí sítě finančních poradců Bonnet.cz v roce 2014 získal Chytrý Honza více než 1 800 specialistů ve všech regionech ČR. Zakladateli portálu jsou Jiří Paták a Jakub Havrlant.

K článku zatím nejsou žádné komentáře.
Přidat komentář

Poslední zprávy z rubriky Finanční rady:

Čt   8:00  Pronájem bytu neplatičům. Jak vystěhovat nájemníky Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)
St   0:00  Od roku 2025 nepůjde požádat o přídavek na dítě Petr Holub (MojeNebankovka)
Út   9:25  Válka o prodlužování věku odchodu do důchodu Tomáš Kadeřábek (Swiss Life Select)
Út   9:10  Dva miliony na důchod Petr Holub (Zoxo Financial s.r.o.)




Zobrazit sloupec 

Kalkulačka - Výpočet

Výpočet čisté mzdy

Důchodová kalkulačka

Přídavky na dítě

Příspěvek na bydlení

Rodičovský příspěvek

Životní minimum

Hypoteční kalkulačka

Povinné ručení

Banky a Bankomaty

Úrokové sazby, Hypotéky

Směnárny - Euro, Dolar

Práce - Volná místa

Úřad práce, Mzda, Platy

Dávky a příspěvky

Nemocenská, Porodné

Podpora v nezaměstnanosti

Důchody

Investice

Burza - ČEZ

Dluhopisy, Podílové fondy

Ekonomika - HDP, Mzdy

Kryptoměny - Bitcoin, Ethereum

Drahé kovy

Zlato, Investiční zlato, Stříbro

Ropa - PHM, Benzín, Nafta, Nafta v Evropě

Podnikání

Města a obce, PSČ

Katastr nemovitostí

Katastrální úřady

Ochranné známky

Občanský zákoník

Zákoník práce

Stavební zákon

Daně, formuláře

Další odkazy

Auto - Cena, Spolehlivost

Registr vozidel - Technický průkaz, eTechničák

Finanční katalog

Volby, Mapa webu

English version

Czech currency

Prague stock exchange


Ochrana dat, Cookies

 

Copyright © 2000 - 2024

Kurzy.cz, spol. s r.o., AliaWeb, spol. s r.o.

ISSN 1801-8688