Jak se v kuchyni cítí lilek?

Kuchyně v lila barvě

Fosfor, vápník, hořčík, železo či mangan… ne nebojte, nejsme v chemické laboratoři… ale pouze ukazujeme, jakým silákem je v kuchyni známá zelenina lilek. A stejnou sílu a energii dodává jeho lila fialkový odstín i novému dekoru pro rok 2017 na nábytku.

„Fialová barva hravě zvládne oživit interiér a například se světlejšími odstíny může tvořit fantastickou kombinaci. Tomuto účelu mohou posloužit nábytková dvířka T.acrylic v novinkové lilek matné povrchové úpravě,“ prozrazuje Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a zároveň dodává: „Akrylátové povrchy, jako právě T.acrylic, patří k těm nejkvalitnějším. Teplo i vlhkost pro ně nejsou překážkou, takže jsou předurčeny k použití v kuchyni nebo koupelně. Navíc jejich matná varianta eliminuje otisky prstů, což je právě v kuchyni velká výhoda.“ Odolnost akrylátových dvířek dokládá i prodloužená pětiletá záruka.

A proto na otázku – Jak se cítí lilek v kuchyni? – odpovídáme: Jako ryba ve vodě!

TRACHEA, a.s.

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry