TNBiz (TN.cz)
19.10.2017 13:58:49

Babí léto se rychle chýlí ke konci, po víkendu přijde i mráz.

Babí léto končí a do Česka se vrátí deštivé podzimní počasí. Už o víkendu můžeme počítat s razantním poklesem teplot a ráno se objeví i přízemní mrazíky.

Podle předpovědi meteorologů ještě do soboty vydrží příjemné babí léto, ale každý den se o několik stupňů ochladí. Ještě zítra a v sobotu očekávají předpovědi polojasné počasí a maximální denní teploty kolem dvaceti stupňů.

Předpověď počasí na sobotu 21.10 

Zlom přijde pravděpodobně v neděli, kdy se vrátí chladný podzim. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi deseti až patnácti stupni, bude zataženo a od západu přijde déšť nebo přeháňky. V noci a k ránu klesnou teploty k nule a místy se objeví přízemní mrazíky. 

V pondělí bude stále oblačno až polojasno a maximální denní teploty klesnou až ke dvanácti stupňům. Podle meteorologů se tak po babím létě vrátí počasí typické pro toto roční období.

TNBiz.cz - Zprávy TNBiz jsou zpravodajským kanálem Televize Nova, TN.cz společnosti CET 21. TN.cz přináší zpravodajství z domácí i zahraniční ekonomiky a politiky.


Přehled pojmů


Počasí hledání předpověď počasí pro všechna města světa.
Druhou možností je hledání přes seznam kontinentů a států.

Zdroj dat o počasí

Předpověď počasí pro dodává MET Norway norský meteorologický ústav a NRK.

Pocitová teplota

Pro výpočet pocitové teploty používáme Australian Apparent Temperature (AAT) model, který je navržen pro celoroční výpočty a bere kromě teploty a rychlosti větru v úvahu i vlhkost vzduchu. Kalkulačky pocitové teploty (AAT model, Wind Chill model).
°C / °F     Radar     Sdílet
logo

Copyright © 2000 - 2024 AliaWeb, spol. s r.o. CZ

Zdroj dat MET Norway    © Vlajky    RSS
Napište nám

Používání souborů cookie     Reklama na serveru

Ochrana údajů    Kontakty