Dlouháni v koupelně, které rádi potkáváte

Vysoké skříňky najdou uplatnění zejména v koupelně Tyhle dlouhány budete zaručeně ve své koupelně každé ráno potkávat s velkou radostí. A o kom je vlastně řeč? No přece o vysokých skříňkách do koupelen! „Zjistili jsme, že lidé dávají koupelnám ve svých bytech a domech stále více prostoru. A do velkých koupelen je přeci zapotřebí i vysokých skříněk!“, říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku. Do velkých skříní se logicky vydá i více věcí a ruku na srdce, kdo z nás si někdy nelámal hlavu nad tím, kam všechny ty věci v koupelně má dát. „Naši dlouháni mají standardní výšku kolem 1,5 m, do nich příjemně uklidíte už hezkou řádku věcí. Kdo by měl ale pocit, že mu ani tento rozměr nestačí, může zvolit naši novinkovou vysokou doplňkovou skříň, jejíž rozměr na výšku činí necelé dva metry,“ upřesňuje Ing. Petr Blažek.

Obecně jsou vysoké skříně součástí téměř všech řad koupelnového nábytku. Ať už se tedy rozhodnete pro jakoukoli z nich, o svého dlouhána v koupelně s jistotou nepřijdete!

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečná je společnost Dřevojas také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja®, která dodává tomuto nábytku punc originality  a nezaměnitelnosti.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna