Stínění je stále důležitější, slunečných dnů přibývá

Screenová roleta omezuje přehřívání místností

Odpočíváte ve svém novém, krásně zařízeném obývacím pokoji, venku praží slunce a ouha! Chcete si vychutnat chvilku pohody se svým oblíbeným časopisem, a přitom zápasíte s paprsky odrážejícími se od lesklých stránek. Slunce je totiž příliš prudké, a tomu může pomoci stínění. To ve vašem pokoji vytvoří příjemnou tlumenou atmosféru jako dělanou pro čas odpolední siesty.

Již možná znáte slavonická okna Progression. Nyní se Slavona dohodla s firmou Minirol a představuje prosklené dveře a okna rovnou i se zabudovaným venkovním stíněním. Je elegantní na všech úrovních a dveře neochuzuje o jednoduchý styl. Zároveň tuto kombinaci ocení jak projektanti, tak realizační firmy, neboť řešení okna či prosklené plochy malého i velkého formátu včetně stínění je k dispozici jako celek.

“Spuštěná screenová roleta tlumí dopad ostrých slunečních paprsků na skla oken a do interiéru, omezuje přehřívání místností a přitom vám ponechává možnost vyhlédnout do venkovního světa,” vysvětluje Zora Stupňánková ze Slavony. 

Stínění Zipscreen můžete kromě letních dní využívat i večer, třeba jen pro pocit větší intimity v osvětleném pokoji. Nemusíte se již bát ani nepříjemného nočního hmyzu. V zimě omezuje proudění chladného vzduchu na skla oken a přispívá k udržení tepla ve vašem domě. Venkovní stínění je samozřejmě vystaveno počasí, například dešti nebo silným nárazům větru, vůči kterému je díky použití kvalitních materiálů a komponentů odolné.

 

O Slavoně

Společnost Slavona byla založena v roce 1999. Dnes se specializuje se pouze na výplně stavebních otvorů. Vyrábí dřevěná okna a dveře pro nízkoenergetické a energeticky pasivní domy, stejně jako pro klasickou výstavbu, reaguje na individuální přání stavebníků, umí řešit speciální požadavky, realizuje montáže výplní stavebních otvorů.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry