Teplo patří do každé koupelny, stejně jako vyhřátá osuška

Návštěvu studené koupelny nechceme absolvovat

Koupelna bez topení? To si dnes už nikdo nedokáže ani představit. Příjemné teplo a vyhřátá osuška patří mezi standard každodenního rituálu. Návštěva studené koupelny je zcela určitě tím posledním, co bychom chtěli hned po ránu absolvovat.

Pod značkou KORALUX si můžete vybrat z mnoha typů a několika barevných provedení koupelnových radiátorů. Vedle vzhledu je důraz kladen na širokou možnost použití a napojení na stávající vytápění objektů. Radiátory lze doplnit též sadou pro elektrické vytápění. Novinkou je otopná tyč pro přímé a skryté napojení elektrického kabelu. Teplo je tak možné mít v koupelně rychle kdykoli i bez toho, že byste topili v radiátorech v celém domě.

Při rekonstrukcích oceníme fakt, že nové modely mají stejné připojovací rozteče jako modely prodávané dříve, vždy navíc můžeme vybírat mezi variantou standardního nebo moderního středového připojení. Všechna trubková otopná tělesa, která jsou připojena na otopnou teplovodní soustavu, lze doplnit novinkou, a to elektrickým topným tělesem s integrovaným regulátorem teploty nebo bez tohoto regulátoru. Vznikne tím topidlo, které je nezávislé na centrálním zdroji vytápění a v řadě případů se může stát vítaným doplňkovým zdrojem tepla. Těleso je možné připojit na běžnou síťovou zásuvku.

Nová elektrická topná tělesa s označením EL.07 jsou navíc vybavena tzv. teplotním spínačem, který reguluje teplotu vody v otopném tělese v rozsahu od 55°C do 85°C. Díky této nové konstrukci tak dochází ke zvýšení tepelného výkonu tělesa v režimu na elektřinu v průměru až o 55 %.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna