Letním osvěžením proti dehydrataci

Dehydratace neboli snížené množství vody v organismu, se navenek projevuje suchou pokožkou a lepivým pocitem v ústech.

V těle je jejím projevem hustější krev, která obtížně cirkuluje. Ohrožuje tak i na životě.  „Proto je tolik důležité, aby malé děti a zejména pak senioři, kteří necítí pocity žízně, dodržovali správný pitný režim. To je jedna z nejlepších prevencí trombů a následných mrtvic. Může však vést i ke snížení výkonnosti, poruchám soustředění, bolesti hlavy či ospalosti,“ vysvětluje Věra Burešová, hlavní výživová poradkyně NATURHOUSE.

Meloun není jen sladkým osvěžením v horkých dnech, ale také porcí vitamínu s blahodárným vlivem na naše zdraví, krásu a psychickou pohodu. Jeho účinky oceníte při detoxu, neboť je zdrojem karotenů, antioxidantů, starajících se o odbourávání toxických látek a pomáhají celkové obranyschopnosti organismu.



 

Melounové osvěžení se SLIMBEL LIPODREN

Suroviny na 1 velký džbán:

 2 plátky vodního melounu

 sáčky SLIMBEL LIPODREN

 2 limetky

 voda

    lístky máty nebo meduňky.

Postup:

Sáčky SLIMBEL LIPODREN rozmíchejte důkladně ve džbánu v troše vody. Přidejte rozmixovaný meloun, plátky limetky a dolijte vodou. Vše důkladně promíchejte a ozdobte lístky máty (meduňky).

Tip NATURHOUSE: Nápoj je ideální na doplnění tekutin při fyzické aktivitě a cvičení.

o NATURHOUSE:    

NATURHOUSE je celosvětová síť výživových poraden s vedoucím postavením v České republice, na Slovensku i v zahraničí. Koncept byl založen v roce 1992 ve Španělsku a nyní provozuje na 2.000 výživových poraden ve 40 zemích světa. Přidaná hodnota konceptu tkví v osobním výživovém poradenství zdarma, dlouhodobé práci s klientem a širokém sortimentu exkluzivních produktů. Více než 5.500.000 osob dosáhly díky NATURHOUSE svého cíle snížit a kontrolovat svou váhu. V současné chvíli působí na českém trhu více než 70 poboček, které jsou ve valné většině provozovány samostatnými podnikateli – franchisanty. První pobočka byla otevřena společností REDUCCIA, s.r.o. v roce 2008.

 

Více informací na: www.naturhouse-cz.cz

 

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Zavařování a vaření