Netradiční, ale trvalý a krásný: kámen TechniStone ® do koupelen celého světa

TechniStone ® je trvalý

Chystáte se na rekonstrukci koupelny a chcete se vyvarovat tradičně používaným materiálům? Zvolit můžete vysoce odolný tvrzený kámen TechniStone ®, který je nadčasový, ale přesto spolehlivý a praktický, navíc dodá koupelně luxusní nádech a podtrhne její krásu. Jedná se o ušlechtilý materiál tvořený z více jak 90 % z přírodních surovin doplněný barevnými pigmenty a skleněnými nebo zrcadlovými střepy. TechniStone ® je vysoce pevný a odolný proti chemickému a mechanickému poškození, jeho výhodou při využití v koupelnách je také nízká poréznost a nasákavost, stejně jako velmi snadná údržba a čištění.

Tvrzený kámen TechniStone ® se dá využít pro dlažbu, obklad stěn nebo jako odkládací či umyvadlová deska. Krásnou kombinaci vytvoří tmavě šedý odstín Noble Imperial Grey jako obklad sprchového koutu společně s černým materiálem Starlight Black použitým na dlažbu. Mramorový vzhled Noble s výrazným žilkováním působí v koupelně luxusně a elegantně, blyštivý Starlight Black, jehož součástí jsou zrcadlové a skleněné střepy, prostor rozzáří. Standardně se materiál TechniStone ® vyrábí v tloušťkách 1,2 cm, 2 cm a 3 cm, u dekorů pro dlažbu je nabízen i v tloušťce 1 cm. Efektním a neobvyklým řešením je aplikace desky pod umyvadlem včetně úložného prostoru ve stejném odstínu s obložením sprchového koutu.

 

  Výhody tvrzeného kamene TechniStone ® : :

- Nejbělejší deska na trhu (odstín Crystal Absolute White)

- Barevná jednotnost umožňující jednolité napojení desek

- Certifikace pro kontakt s jídlem

- Neobsahuje žádné toxické látky

- Vysoký obsah recyklovaných složek

- LEED program

- Moderní design a nadčasovost

- Široká nabídka barev

- Inspirováno přírodou

- Vysoká odolnost proti mechanickému a chemickému poškození

- Jednoduchá údržba

- Nenasákavý

- Hygienický


O společnosti Technistone

Společnost Technistone je českým producentem tvrzeného kamene z Hradce Králové s více než dvacetiletou tradicí. Technistone exportuje do více než 75 zemí světa na 5 světových kontinentech. Pro své jedinečné vlastnosti a nadčasový design je vyhledáván architekty, designéry i koncovými zákazníky.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna